• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ, Метінвест-СМЦ та Druid Project Bureau розпочали спільну роботу з проектування типового багаторівневого паркінгу

    17.11.2020

    Український центр сталевого будівництва (УЦСБ) підготував для реалізації концепцію типового відкритого багаторівневого паркінгу в металевих конструкціях із в’язевим каркасом та можливістю зміни по довжині від 48 до 88 м

    Концепція типового паркінгу - можливість його повноцінного масштабування за рахунок стандартизації та застосування модульних проектних рішень. 

    Генеральний проектувальник - Друід Проджект Бюро (м. Дніпро). 

    Компанія Метінвест-СМЦ, ініціатор проекту, спільно з учасниками Асоціації УЦСБ планує підтримувати та просувати будівництво паркінгів з металу в середовищі цільових замовників.

    Несучі конструкції паркінгу будуть виготовлені зі сталевого прокату українського виробництва. Варіанти архітектурних рішень огороджувальних конструкцій будуть запропоновані учасниками Асоціації УЦСБ - виробниками фасадних та покрівельних матеріалів.

    Ефективні проектні рішення, відсутність вогнезахисту конструкцій, зниження вартості фундаментів, короткі терміни будівництва, а також активна участь і підтримка учасників галузі дозволять проекту типового паркінгу бути конкурентоспроможним та знайти свого Замовника в будівництві житлових комплексів, муніципальних і комерційних проектах.


    Фото: www.hoesch-bau.com

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ