• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Ковлар Груп – провідний український виробник вогнезахисних матеріалів

    22.08.2024

    За 9 років діяльності компанія, яка виготовляє вогнезахист Ammokote, виросла зі стартапу до лідера ринку.

    Історія успіху Ковлар Груп базується на високому професіоналізмі її співробітників, відданості справі та вірі, що українська продукція може стати не лише затребуваною у будівельній галузі України, а і бути конкурентною на європейському ринку.

    Унікальне українське виробництво 

    Компанія була створена у 2015 році професіоналами будівельного ринку, а керівниками стали Костянтин Калафат та Любов Вахітова – експерти ринку вогнезахисних матеріалів з величезним досвідом. 

    Ковлар Груп має унікальну дослідницьку лабораторію і сучасний виробничий комплекс у Києві, де виготовляються вогнезахисні матеріали Ammokote.


    Лідер ринку

    Завдяки найкращому співвідношенню ціна/якість, професійному сервісу та високій довірі клієнтів, доля Ковлар Груп на ринку вогнезахисту України за останні роки складає до 60%, а по деяким позиціям сягає 90%.

    Безперервний розвиток

    Сьогодні підприємство виробляє більше 25 видів засобів пасивного вогнезахисту. У виробництві продукції Ковлар Груп використовує імпортну сировину, що дозволяє українським замовникам будівництва отримувати високоякісні вогнезахисні матеріали за доступною ціною.

    Завдяки роботі Ковлар Груп розвиток вогнезахисної галузі України знаходиться на рівні найкращих світових стандартів, а продукція Ammokote є конкурентоздатною та може забезпечити повне імпортозаміщення засобів пасивного вогнезахисту.

    Компанія постійно інвестує у розробку нових продуктів і наразі готується до сертифікації продукції для експорту в країни ЄС.

    Експертність на ринку

    Керівники Ковлар Груп Костянтин Калафат та Любов Вахітова на постійній основі надають консультації учасникам будівельного ринку щодо ефективного застосування вогнезахисту, а також приймають активну участь у роботі профільних асоціацій і технічних комітетів. Костянтин Калафат – доктор філософії, керівник комітету з вогнезахисту Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ), член правління та керівник комітету пасивного вогнезахисту Українського союзу пожежної та техногенної безпеки (УСПТБ), член технічних комітетів стандартизації у галузі пожежної безпеки та лакофарбових матеріалів. Любов Вахітова – кандидат хімічних наук, провідний науковий співробітник Інституту фізико-органічної хімії та вуглехімії НАН України, технічний експерт комітету УЦСБ з питань вогнезахисту.

    Справний платник податків та гарне місце роботи

    За період своєї діяльності компанія сплатила близько 38 млн грн податків, а офіційна середня зарплата значно перевищує середньоринкові показники. Плинність кадрів у Ковлар Груп одна з найнижчих у сегменті, а 80% працівників компанії працюють з моменту її створення.


    Довіра клієнтів

    Продукція Ammokote була використана на сотнях об’єктів, у тому числі при зведенні таких знакових будівель як Ocean Mall, Blockbuster Mall, Lavina Mall, Respublika Park, Novus, лікарня Охматдит, Будинок профспілок України та ін.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ