• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Кращі європейські практики сталевого будівництва прийдуть в Україну

    20.01.2014

    Асоціація Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) та Інститут Сталевого Будівництва Великобританії (The Steel Construction Institute, UK - SCI) підписали угоду про партнерство.

    Асоціація Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) та Інститут Сталевого Будівництва Великобританії (The Steel Construction Institute, UK - SCI) підписали угоду про партнерство.
    Головною метою угоди є встановлення стратегічного партнерства між УЦСБ і SCI з питань науково-технічного розвитку в галузі сталевого будівництва.

    «SCI більше 25 років є провідним технічним експертом у сфері будівництва з металоконструкцій в Європі. Ми переконані, що досвід і технічні напрацювання SCI внесуть істотний внесок у розвиток будівельного ринку України, - зазначив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев. - Наша співпраця дозволить українським проектним, будівельним і девелоперським компаніям застосовувати кращі європейські практики в галузі вогнезахисту, проектування, виробництва і монтажу сталевих конструкцій».

    Одним з перших проектів , який планується до запуску в рамках програми співпраці, є впровадження на ринку України вогнестійких сталебетонних (композитних) перекриттів, що забезпечують межі вогнестійкості REI45 і REI60 у відповідності з національними стандартами. Це дозволить відмовитися від вогнезахисту сталевих балок, що істотно знизить вартість будівництва комерційної нерухомості і призведе до розвитку ринку несучих профільних настилів і металоконструкцій.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Steel Construction Institute, U.K. (SCI) – незалежний розробник технічної експертизи і провідник кращої практики в сталевому будівництві. SCI працює в партнерстві з клієнтами, членами організації, а також з усіма учасниками процесу сталевого будівництва з метою надання допомоги в побудові бізнесу та розвитку конкурентних переваг за допомогою застосування унікальних знань. Організація прагне просувати стійкі і екологічні рішення.
    www.steel-sci.org
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ