• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Восени 2014 УЦСБ проведе перший навчальний семінар по роботі з Єврокодами

    24.07.2014

    16-17 жовтня 2014 провідний експерт в області проектування по Єврокодам Інституту сталевого будівництва Великобританії (Steel Construction Institute, UK) Девід Браун (David Brown) проведе в Києві дводенний навчальний семінар на тему: «Проектування сталевих конструкцій відповідно до вимог EN 1993-1 -1».

    16-17 жовтня 2014 провідний експерт в області проектування по Єврокодам Інституту сталевого будівництва Великобританії (Steel Construction Institute, UK) Девід Браун (David Brown) проведе в Києві дводенний навчальний семінар на тему: «Проектування сталевих конструкцій відповідно до вимог EN 1993-1 -1».
    З набуттям чинності в Україні з 1 липня 2014 Єврокодів з'явився ряд питань, пов'язаних з навчанням інженерів-практиків навичкам проектування із застосуванням європейських норм.

    «Для ефективного переходу на Єврокоди вагомого значення набуває якісна підготовка практикуючих інженерів в перехідний період, коли, поряд з українськими, будуть діяти і європейські будівельні норми на проектування, - повідомив Керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Тому в рамках роботи УЦСБ на 2014 рік заплановано проведення низки практичних семінарів для проектувальників із залученням зарубіжних фахівців. Перший дводенний лекційний курс по Єврокодам, який пройде в жовтні 2014, проведе Девід Браун
    - один з найбільш авторитетних європейських фахівців в області проектування металевих конструкцій із застосуванням Єврокодів».

    Застосування Єврокодів фахівцями в області проектування будівельних конструкцій, суттєво прискорить процес впровадження прогресивних технологій і сучасних матеріалів в практику роботи будівельних компаній України.

    В рамках запропонованого курсу слухачі ознайомляться з основами в проектуванні сталевих конструкцій і збором навантажень по Єврокодам, а також розрахунком основних типів сталевих елементів і з'єднань із застосуванням європейських норм.

    УЦСБ запрошує фахівців (інженерів-проектувальників, технічних фахівців девелоперських компаній, викладачів профільних вишів), задіяних в галузі проектування металевих конструкцій, взяти участь у семінарі. Курс буде читатися англійською мовою з синхронним перекладом на російську.

    Для учасників асоціації Український Центр Сталевого Будівництва участь безкоштовна. Для організацій, що не входять до складу УЦСБ, вартість становитиме 300 гривень за 2 дні. За підсумками семінару кожен учасник отримає копії виконаних практичних завдань, а також публікації «Основи проектування сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокодів» та «Основи проектування сталевих конструкцій будівель відповідно до Єврокодів. Приклади розрахунків».

    Для відвідування семінару обов'язкова реєстрація за телефоном (044) 590-01-56, або по e-mail - info@uscc.com.ua.




    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Steel Construction Institute, U.K. (SCI) – незалежний розробник технічної експертизи і провідник кращої практики в сталевому будівництві. SCI працює в партнерстві з клієнтами, членами організації, а також з усіма учасниками процесу сталевого будівництва з метою надання допомоги в побудові бізнесу та розвитку конкурентних переваг за допомогою застосування унікальних знань. Організація прагне просувати стійкі і екологічні рішення.
    www.steel-sci.org

    Девід Браун (David Brown) - заступник директора, провідний експерт в галузі проектування по Єврокодам Інституту сталевого будівництва Великобританії (Steel Construction Institute, UK). Після закінчення університету в Бредфорді, Девід займався проектуванням будівель, мостів і тунелів в British Rail. З 1989 по 1992 роки працював технічним директором Tate Structural Steelwork - компанії з виготовлення сталевих конструкцій. Починаючи з 1992 року Девід працює в Інституті сталевого будівництва Великобританії. Девід Браун - автор кількох технічних публікацій у сфері сталевого будівництва, є членом різних британських та європейських технічних комітетів.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ