• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ проведе семінар з проектування легких сталевих тонкостінних конструкцій згідно з Єврокодом 3

    31.03.2015

    16-17 квітня 2015 в Києві відбудеться навчальний семінар для проектувальників на тему: «ЛСТК: проектування, виробництво і монтаж»


    16-17 квітня 2015 в Києві відбудеться навчальний семінар для проектувальників на тему: «ЛСТК: проектування, виробництво і монтаж».
    Слухачі дводенного курсу ознайомляться з питаннями розрахунку з'єднань ЛСТК, визначенням ступеня вогнестійкості і методами вогнезахисту каркасів на основі ЛСТК, нормативною базою, що регулює виготовлення і монтаж ЛСТК, а також сучасними технологіями виробництва і монтажу будівель з легких сталевих тонкостінних конструкцій.

    Спікерами семінару виступлять:

    Вадим Пархоменко,
    головний інженер «Прушиньскі»
    Віталіна Юрченко,
    к.т.н., доцент Київського національного університету будівництва і архітектури, старший науковий співробітник НВО SCAD Soft
    Володимир Гончаров,
    генеральний директор «Лайт Хаус - Україна»
    Володимир Семко,
    к.т.н., старший науковий співробітник, доцент кафедри конструкцій з металу, дерева і пластмас Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка, атестований інженер-проектувальник
    Денис Тихонов,
    керівник напрямку проектування і будівництва за технологією ЛСТК компанії STEELCO
    Костянтин Калафат,
    керівник комітету з вогнезахисту УЦСБ
    Микита Біляєв,
    провідний інженер-конструктор УЦСБ

    «У сегментах малоповерхової житлової та комерційної нерухомості України технологія ЛСТК має високий потенціал розвитку завдяки великій швидкості будівництва, а також точній прогнозованості термінів і бюджету проектів. Однак, для отримання інвесторами максимального результату від застосування ЛСТК в будівництві, або реконструкції будівель необхідна грамотна імплементація інженером технічних можливостей ЛСТК в проект, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Учасники семінару зможуть ознайомитися з усіма особливостями легких сталевих тонкостінних конструкцій, а також навчаться максимально ефективно використовувати можливості ЛСТК в проектуванні».

    Теоретична частина курсу буде супроводжуватися практичними завданнями, в рамках яких учасники семінару зможуть на практиці закріпити отримані знання.

    Вартість відвідування семінару - 600 грн. за 2 дні для одного учасника.
    Для реєстрації участі в семінарі необхідно зв'язатися з Вікторією Лимар: + 38-044-590-01-56, vlymar@uscc.com.ua.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ