• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Український Центр Сталевого Будівництва оголошує про укладення угоди про партнерство з компанією Tekla

    16.01.2014

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) підписав партнерську угоду з компанією Tekla, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для архітектурного, інженерного і будівельного призначення.

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) підписав партнерську угоду з компанією Tekla, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для архітектурного, інженерного і будівельного призначення.
    В рамках укладеної угоди компанія Tekla стане офіційним партнером Українського Центру Сталевого Будівництва, надавши комплекс програмного забезпечення Tekla Structures. Досягнута угода дозволить інженерному центру УЦСС в стислі терміни здійснювати розробку 3D - прототипів і концептуальних рішень будівель зі сталевих конструкцій. Сторони домовилися спільно здійснювати просування одностадійного проектування та BIM - моделювання (Building Informational Model) на ринку України з метою підвищення ефективності сталевого будівництва.

    Як сказав Ярі Хейно, директор напрямку Tekla Building & Construction Steel: «Вихід на український ринок лінійки продуктів Tekla дозволить істотно знизити часові та ресурсні витрати компаній, зайнятих у сфері проектування та управління проектами, а також створити їм додаткову конкурентну перевагу».

    Роман Курашев, керуючий директор УЦСБ прокоментував: «Розвиток одностадійного проектування із застосуванням BIM -моделей є ключовим аспектом у скороченні термінів проектування на етапах КМ і КМД та оптимізації всього процесу виробництва і монтажу конструкцій».

    Підтримку даному проекту надає АТ «Аркада» - офіційний реселлер компанії Tekla в Україні.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    Корпорація Tekla - світовий лідер, розробник програмного забезпечення для проектування металоконструкцій, автоматизації бізнес-процесів в будівництві, інфраструктурі та енергетиці. Компанія була заснована в 1966 році і сьогодні вона має клієнтів в більш ніж 100 країнах світу, офіси в 15 країнах і глобальну партнерську мережу. Корпорація Tekla стала частиною групи Trimble в 2011 році.
    www.tekla.com

    АО «АРКАДА» – розробник інноваційних рішень, постачальник інжинірингових та ІТ-послуг для автоматизації промислових підприємств та проектних організацій. Реселлер корпорації Tekla з 2013 року.
    www.arcada.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ