• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    В Україні розроблять стандарти якості покрівельних і фасадних матеріалів

    23.01.2014

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) запускає роботу Комітету з покрівельних і фасадних конструкцій, метою діяльності якого стане підвищення рівня якості покрівельних і фасадних матеріалів, що споживаються в Україні, шляхом впровадження передових європейських норм і стандартів.

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) запускає роботу Комітету з покрівельних і фасадних конструкцій, метою діяльності якого стане підвищення рівня якості покрівельних і фасадних матеріалів, що споживаються в Україні, шляхом впровадження передових європейських норм і стандартів.
    Одним з пріоритетних завдань комітету на 2014 рік стане створення державних стандартів України на металочерепицю, профнастил і сендвіч-панелі, що гарантуватимуть високу якість продукції.

    Як сказав керівник комітету з покрівельних і фасадних конструкцій УЦСБ Андрій Озейчук: «В даний час в Україні склалася ситуація, коли на ринку покрівельних та фасадних матеріалів більшість виробників конкурують виключно ціною, в результаті пропонуючи кінцевому споживачеві продукцію з низькою якістю. Для споживача це означає мінімальну економію на етапі будівництва за рахунок значного подорожчання експлуатаційних витрат на утримання будівлі, зменшення довговічності і збільшення ризиків дострокового обвалення конструкцій і як наслідок - загрозу життю і здоров'ю людей. Виходом з даної ситуації буде створення нових стандартів виробництва та використання будівельних матеріалів з тонколистової сталі і впровадження кращих світових практик з використання сучасних матеріалів та ефективних конструкцій» .

    За словами керуючого директора УЦСБ Романа Курашева, в майбутньому асоціація планує запустити програму добровільної сертифікації покрівельних і фасадних матеріалів в Україні. Такий підхід дасть можливість будівельним компаніям і пересічним споживачам будматеріалів використовувати тільки надійні та безпечні матеріали, що пройшли технічний контроль незалежної організації.

    Довідка
    АНДРІЙ ОЗЕЙЧУК – з 2011 по теперішній час - бізнес-директор, «Ruukki Україна». 2002-2010 - директор з продажів, «Ruukki Україна». Магістр управління бізнесом (МВА) The International Management Institute (Україна), Carnegie Mellon University (США). Магістр інженер-будівельник, Київський Національний університет будівництва і архітектури (Україна). Входить до складу ради директорів і є керівником комітету з покрівельних і фасадних конструкцій УЦСБ.

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ)
    - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ