• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    1 вересня стартує архітектурний конкурс STEEL FREEDOM 2014

    28.08.2014

    Український Центр Сталевого Будівництва оголошує про старт першого національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ STEEL FREEDOM 2014.

    Український Центр Сталевого Будівництва оголошує про старт першого національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ STEEL FREEDOM 2014.
    Конкурс STEEL FREEDOM 2014 покликаний залучити студентів з усіх ВУЗів України, що випускають фахівців у сферах архітектури та конструктиву і спрямований на створення інноваційних архітектурних проектів із застосуванням сталевих конструкцій в реалізації об'єктів комерційної нерухомості.

    Студенти зможуть взяти участь у двох представлених категоріях конкурсу STEEL FREEDOM 2014 - це «Реконструкція існуючого 4-поверхової будівлі в сегменті HARD LOFT», розташованого в Києві та «Створення проекту окружного торгово-розважального центру» в Одеській області.

    «Обидві категорії представляють собою реальні проекти українських девелоперів, що дозволить студентам останніх курсів будівельних спеціальностей придбати неоціненний досвід в реалізації отриманих знань на практиці - повідомив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Автори кращих робіт будуть оцінені преміями від організатора конкурсу та його партнерів».

    Партнерами конкурсу виступили Armstrong, CANactions, Reynaers, Ukrainian Real Еstate Club, «Київська Академія Медіа Мистецтв», «Прушиньскі» і «ЕСТА Холдинг». Медіа підтримку заходу надають телеканали «112», Hromadske.tv, ТРК «Україна», радіостанція «Просто Раді.О», видання Community, D. Real Estate Development, «Ландшафт і Архітектура», портали BusinessLife.today, E-News, Newbud.ua, Proektant.ua, PLATFORMA, «Бізреліз» і «ПРО».

    За більш детальною інформацією можна звертатися до координатора конкурсу STEEL FREEDOM 2014 Вікторії Лимар:
    +38 067 407-81-55, +38 044 590-01-56, vika@steelfreedom.com.ua.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії..
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM – щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, започаткований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні та використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ