• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    10 років розвитку галузі металобудівництва

    12.06.2023

    13 червня Український Центр Сталевого Будівництва відмічає 10-річний ювілей.

    Сьогодні УЦСБ є однією з провідних асоціацій на будівельному ринку України, яка об’єднує 55 учасників і активно працює задля розвитку галузі.

    Розподіл учасників УЦСБ за видами діяльності 

    За період своєї діяльності УЦСБ впровадив десятки нормативних змін, провів сотні заходів, розробив десятки концепцій і реалізував багато інших проєктів, направлених на популяризацію застосування сталевих конструкцій у комерційному та житловому будівництві.

    Одним з важливих напрямків діяльності Асоціації є просування переваг сталевих конструкцій серед замовників будівництва та їх технічних спеціалістів, а також створення ефективної системи комунікацій в професійному середовищі гравців будівельного ринку України.

    Комунікації та аналітичні сервіси УЦСБ – підсумки 10-річчя 

    Комунікації та аналітичні сервіси УЦСБ – підсумки 10-річчя

    З метою популяризації застосування сталевих рішень УЦСБ на постійній основі виступає організатором інформаційних та навчальних подій для різних цільових аудиторій, а спеціалісти Асоціації приймають участь у якості спікерів в заходах партнерів, конференціях тощо.

    Заходи УЦСБ  – підсумки 10-річчя 


    Одним з ключових проєктів, що популяризує використання сталевих конструкцій серед молодих архітекторів та проєктувальників є архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM, що цього року також святкуватиме 10-річний ювілей.

    Steel Freedom  – підсумки 10-річчя

    Steel Freedom  – підсумки 10-річчя

    З самого початку заснування УЦСБ одним з ключових напрямків діяльності Асоціації була робота Інженерного-центру з надання безкоштовних консультацій щодо питань вогнезахисту, ефективного та економічно обґрунтованого застосування металоконструкцій, а також розробки концепцій проєктів з використанням сталевих конструкцій.

    Інженерно-технічні сервіси УЦСБ  – підсумки 10-річчя


    Підсумовуючі майже десятирічну діяльності Українського Центру Сталевого Будівництва можна сказати, що Асоціація є дуже потужним лобістом ефективного застосування металоконструкцій та огороджувальних рішень зі сталі, а також передовим центром в провадження інновацій в будівельній галузі України.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ