• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    26 листопада відбудеться III Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва

    14.10.2014

    Ключовою темою галузевої події у сфері сталевого будівництва в Україні стане стратегія розвитку ринку металобудівництва у нових ринкових умовах

    Ключовою темою галузевої події у сфері сталевого будівництва в Україні стане стратегія розвитку ринку металобудівництва у нових ринкових умовах.
    Учасники Національної конференції обсудять тенденції і прогнози на ринку нерухомості України та у сегменті стальних будівельних конструкцій, ознайомляться з поточною діяльністю Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) у напрямку сталого розвитку галузі, а також передовими інноваціями, які покликані знизити затрати по всьому ланцюгу створення вартості та підвищити конкурентоспроможність сталевого будівництва.

    Розповідаючи про цілі проведення Конференції, керуючий директор УЦСБ
    Роман Курашев
    відмітив: «Україна володіє значним потенціалом розвитку будівельного ринку, який може стати локомотивом виходу країни із економічної кризи. Тому, головною задачею III Національної конференції є проведення конструктивного діалогу учасників ринку сталевого будівництва з метою створення ефективної платформи розвитку галузі через впровадження передових, економічно доцільних рішень зі сталі та просування їх серед замовників».

    Найбільша подія галузі традиційно збере провідних виробників та дистриб’юторів металопрокату, підприємства з випуску металоконструкцій, покрівельних та фасадних систем, проектні та наукові організації, девелоперів та експертів галузі.

    Нагадаємо, II Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва відбулась 6-7 листопада 2013 року та зібрала більш ніж 120 провідних експертів галузі сталевого будівництва.

    Для реєстрації своєї участі у III Національній конференції учасників ринку сталевого будівництва необхідно зв’язатись з Тетяною Колчановою - +38-044-590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ