• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    28 листопада в Києві відбудеться фінал STEEL FREEDOM 2015

    04.11.2015

    Заключний етап національного архітектурного студентського конкурсу пройде у форматі архітектурного фестивалю і завершиться нагородженням переможців STEEL FREEDOM 2015.

    Заключний етап національного архітектурного студентського конкурсу пройде у форматі архітектурного фестивалю і завершиться нагородженням переможців STEEL FREEDOM 2015.
    02 листопада завершився прийом конкурсних проектів STEEL FREEDOM 2015, за результатами якого до півфіналу пройшли 57 команд - 158 учасників з 10 українських ВНЗ.

    До 16 листопада члени журі визначать по 10 кращих робіт у кожній з двох категорій STEEL FREEDOM 2015, автори яких будуть захищати свої проекти перед дев'ятьма авторитетними українськими архітекторами на фіналі.

    Крім іншого в рамках фіналу відбудеться відкрита експозиція конкурсних проектів, пройдуть лекції провідних архітекторів України, а кульмінаційною подією дня стане урочисте нагородження колективів, які створювали кращі студентські проекти цього року.
    Фінал пройде 28 листопада 2015 в Бізнес-центрі Інком за адресою: м Київ, вул. Смоленська, 31-33, з 11:00 до 21:00.
    Вхід вільний!

    Нагадаємо, що генеральним партнером конкурсу STEEL FREEDOM 2015 виступає Група Метінвест, офіційні партнери - компанії Прушиньскі і Ruukki.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM - щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, заснований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні і використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ