• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    3 грудня будуть озвучені підсумки роботи галузі сталевого будівництва в 2015 році

    30.11.2015

    Учасники IV Національної конференції металобудівельників ознайомляться з ринковими оглядами по всім основним сегментам галузі.

    Учасники IV Національної конференції металобудівельників ознайомляться з ринковими оглядами по всім основним сегментам галузі.
    В рамках другої сесії конференції Генеральний директор Метінвест-СМЦ Дмитро Ліппа
    розповість про тенденції та перспективи розвитку ринку металопрокату України, Генеральний директор компанії Укрстальконструкція Володимир Носов
    поділиться підсумками 2015 і прогнозами на 2016 для сегмента сталевих каркасів, а Директор керуючої компанії Метали та полімери В'ячеслав Колесник
    покаже детальну аналітику по українському ринку металевих фасадів, покрівлі та ЛСТК. Крім того, Глава JLL в Україні Дмитро Сенниченко
    розповість учасниками конференції про сценарії розвитку ринку нерухомості та інвестицій України в найближчому майбутньому.

    «Для будь-якої компанії важливо розуміти не тільки результати своїх продажів, а й те, як ці результати зіставляються з динамікою розвитку сегмента, в якому вона працює, - розповів Виконавчий директор Українського Центру Сталевого Будівництва Сергій Шпак.
    - Враховуючи той факт, що сьогодні практично відсутня доступна якісна аналітика по ринку сталевого будівництва, ми вирішили присвятить цьому питанню окрему сесію конференції. У наступному році в рамках роботи УЦСБ ми плануємо впровадити систему створення періодичних аналітичних звітів за основними напрямками роботи галузі ».

    Нагадаємо, що в рамках проведення IV Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва експерти галузі обговорять перспективи виходу українських компаній на зарубіжні ринки, а керівники успішних українських компаній розкажуть про нестандартні підходи, що сприяють розвитку бізнесу в кризовий час.

    Генеральним партнером IV Національної конференції виступає Група компаній Метінвест, офіційні партнери - компанії Tekla, Vertex. Генеральний інформаційний партнер - Інтерфакс-Україна. Генеральний медіа-партнер - Діловий портал Капітал.

    Попередня реєстрація для участі в конференції обов'язкова. Для реєстрації необхідно зв'язуватися з Директором з розвитку УЦСБ Тетяною Колчановою: +38 (093) 567-28-81, +38 (044) 590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua. Участь у конференції безкоштовна.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ