• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    3 грудня відбудеться IV Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва

    03.11.2015

    У рамках заходу понад 200 експертів будівельної галузі обговорять актуальні питання розвитку сегмента сталевого будівництва, а також перспективні напрямки розширення каналів продажів українських металлобудівників.

    У рамках заходу понад 200 експертів будівельної галузі обговорять актуальні питання розвитку сегмента сталевого будівництва, а також перспективні напрямки розширення каналів продажів українських металлобудівників.
    Учасники конференції ознайомляться з поточною економічною ситуацією в Україні та її впливом на будівельну галузь, аналітикою ринку сталевого будівництва, а також поділяться нестандартними рішеннями успішного розвитку бізнесу в умовах відсутності попиту.

    Однією з подій заходу стане дискусія на тему виходу українських металлобудівників на закордонні ринки. «У 2015 році одним із пріоритетних завдань Українського Центру Сталевого Будівництва було розвиток експортного напряму учасників галузі за рахунок виходу на ринки Центральної Європи і країн СНД, - розповів Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - У рамках конференції будуть представлені результати перших кроків Асоціації з розвитку ЗЕД та розглянуті ініціативи щодо формування ефективних механізмів розширення бізнесу українських компаній за рахунок виходу на нові ринки ».

    Відзначимо, що національна конференція є найбільшою галузевою подією, формат якої дозволяє фахівцям відкрито обговорювати проблеми ринку сталевого будівництва та спільними зусиллями виробляти рішення щодо його розвитку, а також формувати нові ділові відносини в середовищі професіоналів галузі.

    Генеральним партнером IV Національної конференції виступає Група компаній Метінвест, офіційні партнери - компанії Tekla, Vertex. Генеральний інформаційний партнер - Інтерфакс-Україна. Генеральний медіа-партнер - Діловий портал Капітал.

    Попередня реєстрація в конференції обов'язкова. Для реєстрації участі необхідно зв'язуватися з Директором з розвитку УЦСБ Тетяною Колчановою: +38 (093) 567-28-81, +38 (044) 590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua. Участь у конференції безкоштовна.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ