• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    30 січня Аркада проведе вебінар «Технології Trimble для проєктування та будівництва мостів»

    23.01.2024

    Компанія Аркада, запрошує взяти участь в безкоштовному онлайн-заході, присвяченому робочим процесам з рішеннями Trimble для будівництва мостів та супутніх конструкцій.

    Вебінар, спікером якого виступить головний спеціаліст Аркада Володимир Яловенко,  відбудеться 30 січня, з 11:00 до 12:00.

    На вебінарі буде продемонстрована технологія інформаційного моделювання мостів Bridge Information Modelling (BrIM) на базі програм Quadri, Tekla Structure, Trimble Connect та інших. Ця технологія забезпечує створення та обмін інформацією на всіх етапах інфраструктурного проєкту від моделювання та випуску проєктно-конструкторської документації, планування будівництва до виробництва та монтажу.


    Компанія Trimble активно розвиває технології в сфері геодезії, будівництва та диспетчерських систем для транспортної і будівельної техніки. Застосування технологій Trimble надає можливість передавати віртуальні моделі об'єктів для подальшого виконання в реальному світі роботизованою технікою. Інтегрований підхід дозволяє не лише ефективно керувати будівельним процесом, але й забезпечує високу точність та узгодженість між віртуальним та фізичним станом об'єкта, дозволяє використовувати набуту інформацію для подальшого обслуговування споруд.

    Для участі у вебінарі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ