• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    BIM Solutions group стала новим учасником УЦСБ

    21.05.2024

    Один з провідних європейських інтеграторів BIM-технологій долучився до членів Асоціації.

    BIM Solutions group об'єднує консалтингові компанії з впровадження BIM-технологій у країнах Балтії. Компанія допомагає оптимізувати управління будівельними проєктами за допомогою інноваційних методів і технологій BIM найбільш ефективним способом, перевіреним на практиці.

    «Ми завжди тісно співпрацюємо з профільними асоціаціями і так співпало, що серед співробітників нашого українського офісу є людина, яка саме займалась сталевими конструкціями і багато років співпрацює з УЦСБ. Найважливіше, що ми для себе відзначили, це те що окрім широкого представництва усіх учасників галузі від проєктувальника до замовника, це справжня площадка де вони можуть спілкуватись. Через те, що усі учасники заходів УЦСБ цікавляться сучасними технологіями, які відкривають нові можливості, ми сподіваємось, що наш п’ятнадцятирічний досвід впровадження ВІМ-технологій в країнах Балтії допоможе учасникам ринку сталевих конструкцій вивести свої компанії на новий рівень і більш впевнено інтегруватись у європейський ринок», – повідомив Мартинас Венцкунас, директор українського філіалу BIM Solutions group.

    Одним з актуальних для галузі сталевого будівництва напрямків діяльності BIM Solutions group є заснування Академії BIM – навчального кластеру з безкоштовними тематичними вебінарами та лекціями для всіх охочих ближче пізнати світ Building Information Model.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ