• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Будівництво виробничої будівлі – кейс з перевагами сталевих конструкцій

    11.03.2021

    Переваги використання сталевих конструкцій перед залізобетоном на прикладі будівництва виробничої будівлі в Україні, реалізованої компанією МетТрансСервіс

    Для реалізації даного проекту компанія МетТрансСервіс забезпечила виробництво, монтаж металоконструкцій та повний комплекс загальнобудівельних робіт. Монтаж металоконструкцій здійснюється в складних умовах – зимовий період.


    Дмитро Тонкошкур, технічний директор МетТрансСервіс: Головною перевагою сталевих конструкцій, на відміну від залізобетону, є швидкість отримання готового «продукту». Вироби збираються на заводі та доставляються на місце будівництва практично у готовому вигляді, що дозволяє скоротити загальний термiн робiт за рахунок паралельних процесiв. Будiвництво зi сталевого каркасу менше пiддається впливу погодних умов, що дозволяє бiльш ефективно працювати в зимнiй перiод. Також, у разі зміни проектних рішень, в процесі будівництва, елементи сталевого каркасу можливо замінити без будь-яких проблем».




    Додаткова інформація по проекту:

    Замовник: підприємство агропромислового комплексу

    Виконавець: МетТрансСервіс (ЗМК)

    Виготовлення та монтаж МК: 2 600 т

    Параметри будівлі: 58х72, висота 42 м

    Тип будівництва: нове будівництво

    Період будівництва: 2020-2021 рр.


    Порівняння процесів монтажу однієї «клітки» виробничої будівлі із застосуванням металоконструкцій і залізобетону. Розмір клітки - 6 х 6 метрів між колонами, вага близько 12 т.





    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ