• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Девелопери підтримали прагнення УЦСБ розвивати ринок вогнезахисних засобів

    02.10.2014

    1 жовтня відбувся другий бізнес-сніданок з гравцями ринку нерухомості, в рамках якого провідні девелоперські та будівельні компанії змогли ближче ознайомитися з діяльністю і проектами УЦСБ, покликаними підвищити економічну привабливість сталевого будівництва.

    1 жовтня відбувся другий бізнес-сніданок з гравцями ринку нерухомості, в рамках якого провідні девелоперські та будівельні компанії змогли ближче ознайомитися з діяльністю і проектами УЦСБ, покликаними підвищити економічну привабливість сталевого будівництва.
    Основною метою зустрічей є формування ефективної взаємодії асоціацію з гравцями ринку комерційної нерухомості, а також популяризація ключових переваг сталевих конструкцій, що дозволяють замовникам будівництва отримувати максимальний економічний ефект від інвестицій у нерухомість.

    Обговорюючи бар'єри, що перешкоджають активному застосуванню стали при будівництві комерційних об'єктів, Директор з маркетингу Eastgate Development
    Максим Білоус
    зазначив, що сьогодні конструктивні і архітектурні переваги сталевих конструкцій вже не викликають сумнівів у компаній, що працюють на ринку нерухомості України. Однак вогнезахист, на який часом іде левова частка вартості металокаркасу, часто стає ключовим стримуючим фактором при прийнятті рішення на користь стали.

    Відповідаючи на питання про ініціативи УЦСБ, що сприяють суттєвому скороченню витрат на вогнезахист металоконструкцій, керуючий директор УЦСБ Роман Курашев
    зазначив: «В рамках діяльності асоціації ведеться активна робота по впровадженню вогнестійкого проектування на базі Єврокодів, що дозволяє досягти скорочення витрат на вогнезахист окремих елементів на 20-30%. При УЦСБ працює центр технічного консалтингу, фахівці якого можуть проконсультувати учасників будівельного процесу з питань, пов'язаних з вогнезахистом сталевих конструкцій на будь-якій стадії реалізації проекту».

    Варто відзначити, що бізнес-сніданки з гравцями ринку нерухомості проходять у форматі конструктивного діалогу та є хорошою платформою обміну досвідом професіоналів будівельної галузі.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ