• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Експозицію УЦСБ відвідав мер Донецька

    14.04.2014

    Мер Донецька Олександр Лук'янченко відвідав експозицію УЦСБ на виставці ГородЕкспо 2014, представлену в рамках стенду Метінвест.

    Мер Донецька Олександр Лук'янченко відвідав експозицію УЦСБ на виставці ГородЕкспо 2014, представлену в рамках стенду Метінвест.
    Міжнародна муніципальна виставка ГородЕкспо 2014 пройшла у Донецьку з 9 по 11 квітня і стала традиційним місцем зустрічі фахівців комунальної та будівельної галузей регіону.

    Присутність на виставці УЦСБ дозволила учасникам і гостям ГородЕкспо 2014 ближче познайомитися з послугами Інженерного центру асоціації, а також більше дізнатися про переваги застосування сталі у будівництві будівель та споруд.

    Нагадаємо, що головними цілями ГородЕкспо 2014 стало привернення уваги керівництва міст України до тем розвитку сучасного міста, а також створення майданчика ефективних переговорів, презентацій і продажів для організацій, що працюють у комунальній та будівельній сферах.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ