• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Інновації у виробництві сталі знижують собівартість металобудівництва

    12.08.2013

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) спільно з МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ веде роботу зі зниження вартості будівництва із застосуванням сталевих конструкцій.

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) спільно з МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ веде роботу зі зниження вартості будівництва із застосуванням сталевих конструкцій. В межах програми зі зниження металомісткості об’єктів МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ розробив та почав випуск нового виду сталі, застосування якого дозволить значно зменшити собівартість будівництва.
    Виробництво гарячекатаного листа марки сталі S460M за стандартом ДСТУ EN 10025-4:2007 освоєно на металургійному комбінаті «Азовсталь». Нова марка сталі виробляється за сучасною технологією термомеханічно контрольованої прокатки (thermo-mechanical control process – TMCP). Це дозволяє отримати такі властивості як висока міцність, зварюваність та здатність до формування. Використання цього матеріалу знижує металомісткість каркасів будівель на 10-15%, що дозволяє замовнику будівництва отримати істотну економію.

    Гарячекатаний TMCP-лист S460M активно застосовується в Європі при будівництві будівель зі сталевим каркасом, мостів та естакад завдяки своїм якісним характеристикам, а також тому, що його використання дозволяє знизити металомісткість, та, відповідно, собівартість будівництва у порівнянні з традиційними марками S235 (ст3) та S355 (09Г2С).

    «Освоєння гарячекатаного високоміцного прокату марки S460M є частиною плану ініціатив асоціації Український Центр Сталевого Будівництва, одним з членів якої є МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ. Ця ініціатива спрямована на підвищення конкурентоздатності сталевого будівництва та зниження витрат замовників. У довгостроковій перспективі це сприятиме збільшенню частки сталевих конструкцій в Україні», – повідомив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    МЕТІНВЕСТ - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що керує активами у кожній ланці виробничого ланцюга від видобутку залізорудної сировини та вугілля до виробництва полуфабрикатів й готової металопродукції. До структури Групи входять видобувні та металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
    ТОВ «МЕТІИНВЕСТ ХОЛДИНГ» – керуюча компанія Групи Метінвест. Основними акціонерами Компанії METINVEST B.V. (холдингова компанія Групи Метінвест) є Група СКМ (71,25%) та Смарт-Холдинг (23,75%), які беруть участь в управлінні Компанією на партнерських засадах.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ