• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Виданий Каталог засобів вогнезахисту сталевих конструкцій 2015

    24.03.2015

    УЦСБ перевидав унікальний для будівельної галузі каталог засобів вогнезахисту сталевих конструкцій і повітропроводів, сертифікованих і дозволених до застосування в Україні в 2015 році.

    УЦСБ перевидав унікальний для будівельної галузі каталог засобів вогнезахисту сталевих конструкцій і повітропроводів, сертифікованих і дозволених до застосування в Україні в 2015 році.
    Крім каталожної частини, що складається з чотирьох частин (вогнезахисні реактивні покриття, вогнезахисні покриття штукатурного типу, конструктивний вогнезахист і вогнезахист сталевих повітропроводів) публікація містить загальні принципи ефективного вогнестійкого проектування із застосуванням Єврокодів.

    «У виданні 2015 року ми суттєво розширили асортимент представлених на ринку України вогнезахисних матеріалів, а також включили найбільш важливу технічну інформацію, що сприяє грамотному вибору способу і засобів вогнезахисту сталевих конструкцій, - розповів один з авторів публікації, керівник Комітету з вогнезахисту УЦСБ Костянтин Калафат.
    - Я переконаний, що каталог стане хорошим інструментом оптимізації витрат на проведення вогнезахисних робіт, а також сприятиме формуванню прозорого конкурентного середовища на ринку вогнезахисних матеріалів».

    Відзначимо, що Каталог вогнезахисних засобів 2015 схвалений фахівцями Державного центру сертифікації ДСНС України.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ