• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Видана публікація про застосування металевих конструкцій в архітектурному проектуванні

    23.09.2014

    З метою популяризації сталевих конструкцій як інструменту створення неповторного архітектурного вигляду будівель і споруд, Український Центр Сталевого Будівництва випустив публікацію, покликану допомогти сучасним архітекторам оволодіти знаннями про конструктивні прийоми, що дозволяють досягти максимальної архітектурної виразності об`єктів нерухомості.

    З метою популяризації сталевих конструкцій як інструменту створення неповторного архітектурного вигляду будівель і споруд, Український Центр Сталевого Будівництва випустив публікацію, покликану допомогти сучасним архітекторам оволодіти знаннями про конструктивні прийоми, що дозволяють досягти максимальної архітектурної виразності об'єктів нерухомості.
    Унікальне для сфери архітектурного проектування видання містить загальні принципи та приклади застосування металевих конструкцій в сучасних будівлях з архітектурної точки зору, а також пропонує інформацію про різні види несучих елементів, типи каркасів і вузлів будівель.

    У виданні розглянуто великий спектр варіантів ефективних конструктивних рішень, таких як зварні, тонкостінні, перфоровані конструкції, зроблено огляд огороджувальних та другорядних конструкцій, представлені різні способи використання сталі для раціонального вибору конструктивної форми будівлі.

    Наведені в публікації дані по геометрії каркасів, їх окремі елементи і типові рішення вузлів, є орієнтовними і підлягають уточненню конструктивними розрахунками, однак можуть ефективно використовуватися архітекторами при варіантному ескізному проектуванні.

    Для ілюстрації запропонованої інформації автори публікації широко використовували фотографії сучасних об'єктів, виконаних із застосуванням сталевих конструкцій, що послужить архітекторам джерелом натхнення для створення нових образів і творчих ідей.

    Стати власником нової публікації можна, звернувшись в офіс УЦСБ.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ