• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Клайв Вуджер проведе лекцію в Києві

    14.05.2015

    21 травня засновник міжнародного консалтингового агентства SCG International Клайв Вуджер (Clive Woodger) проведе лекцію на тему «Розвиток мегаполісів з точки зору архітектури».

    21 травня засновник міжнародного консалтингового агентства SCG International Клайв Вуджер (Clive Woodger) проведе лекцію на тему «Розвиток мегаполісів з точки зору архітектури».
    Зустріч відбудеться в рамках архітектурного клубу Українського Центру Сталевого Будівництва. У своєму виступі Клайв Вуджер
    сконцентрується на принципах і основних етапах архітектурного розвитку мегаполісів з точки зору містобудування, напрямах формування інфраструктури міст майбутнього, способах бренд-ідентифікації знакових об'єктів нерухомості за допомогою сучасних рішень із сталі, а також перспективних напрямах зеленого будівництва.

    Відвідувачі заходу зможуть перейняти безцінний досвід одного з провідних світових творців брендів в сегментах нерухомості й рітейлу, а також сформувати розуміння, які архітектурні напрямки будуть затребувані в розвитку сучасних мегаполісів.

    Клайв Вуджер є дипломованим архітектором Королівського інституту архітекторів Великобританії (RIBA). До заснування в 1991 році SCG International, Клайв працював архітектором роздрібних мереж Великобританії. Портфоліо SCG International включає в себе роботу c такими брендами як Tesco, Shell, Metro Cash and Carry, World Duty Free, Union Nation Bank, ING, ABN AMRO, Garanti Bank і багатьма іншими.

    Запрошуємо всіх бажаючих відвідати лекцію Клайва Вуджера, яка відбудеться 21 травня о 19:00 у IQ Business Center, Q conference room (2-й поверх) за адресою: м Київ, вул. Сергія Струтинського, 13-15.

    Початок реєстрації о 18:00. Вхід вільний!

    Для відвідання заходу обов'язкова реєстрація за телефонами: (044) 590-01-56, (097) 357-23-39, або по e-mail: ashkliaruk@uscc.com.ua. Контактна особа - Олександра Шклярук.

    Лекція буде проходити англійською мовою з синхронним перекладом. Для видачі приймачів синхронного перекладу необхідний документ, що засвідчує особу.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ