• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Команда Інженерного центру УЦСБ поповнилася провідними фахівцями в галузі проектування

    24.02.2014

    У лютому 2014 до команди технічних фахівців УЦСБ приєдналися головний архітектор Олена Ясін, а також провідні інженери-конструктори Микита Біляєв та Ельвіра Ковалевська.

    У лютому 2014 до команди технічних фахівців УЦСБ приєдналися головний архітектор Олена Ясін, а також провідні інженери-конструктори Микита Біляєв та Ельвіра Ковалевська.
    В Інженерному центрі УЦСБ Олена Ясін відповідає за консультації замовників на різних стадіях проекту з метою реалізації максимальних переваг, які дають сталеві конструкції. Наявність об'ємного портфоліо успішно реалізованих об'єктів , серед яких центр оптової торгівлі «МЕТРО Кеш Енд Кері», реконструкція супермаркетів «Білла» у Харкові та Дніпропетровську, складська будівля «Імперіал Тобакко Продакшн Україна» в Києві та багато інших, дозволяє Олені вирішувати найскладніші завдання в області архітектурного проектування в стислі терміни.

    Досвідчені інженери Микита Біляєв та Ельвіра Ковалевська стануть відповідальними за розробку найбільш оптимальних конструкторських рішень для Замовників, підготовку концептів і створення спрощеної BIM - моделі проекту.
    До переходу в УЦСБ Микита займав різні інженерні посади в українському представництві ZEMAN group (Австрія) та Інституті ім. В.М. Шимановського. У період 2009-2010 рр. працював науковим співробітником Бранденбурзького технічного університету Котбус (Німеччина) на кафедрі металевих і дерев'яних конструкцій.

    Кар'єру проектувальника Ельвіра Ковалевська розпочала в 2003 році в компанії «Проектант», де обіймала посади інженера-конструктора та архітектора. У період з 2006 по 2010 рр. працювала провідним інженером-конструктором в НДІ ПП «Тетракон». З 2010 року продовжила кар'єру провідного інженера-конструктора в компанії «Спайс -Проджект».

    Коментуючи нові призначення, керуючий директор УЦСБ Роман Курашев зазначив: «В команду Інженерного центру УЦСБ ми підібрали висококласних фахівців, здатних вирішувати найскладніші завдання в сфері проектування в стислі терміни. Я переконаний, що нові співробітники центру зможуть оперативно надавати грамотні консультацій і розробляти для замовників економічно доцільні концепти проектів житлової і комерційної нерухомості».

    Нагадаємо, що керівництво Інженерним центром УЦСБ покладено на Артема Білика - одного з провідних вітчизняних фахівців у галузі проектування металевих конструкцій.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ