• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Металобудівники обговорять шляхи виходу з кризи

    18.11.2014

    В рамках роботи III Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва відбудеться дискусія, присвячена бар`єрам, що перешкоджають розвитку галузі сталевого будівництва та шляхам їх подолання.

    В рамках роботи III Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва відбудеться дискусія, присвячена бар'єрам, що перешкоджають розвитку галузі сталевого будівництва та шляхам їх подолання.
    Одним з основних факторів, що впливають на розвиток галузі сталевого будівництва, є стан локального ринку нерухомості, який за минулі місяці 2014 показав спадну динаміку зростання по всіх сегментах. Низька інвестиційна активність і складна політична ситуація в Україні негативно вплинула на будівельний сектор України. Так, за даними Державної служби статистики України за період I-III кварталів 2014 відзначено зниження обсягу виконаних будівельних робіт на 17,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року, що, в свою чергу, призвело до значного зменшення продажів у сегменті будівельних металоконструкцій.

    Ситуація, що склалась ставить перед гравцями ринку металобудівництва нові виклики, обговорення яких пройде в форматі дискусії на III Національній конференції учасників ринку сталевого будівництва.

    «Конструктивний діалог учасників галузі у форматі панельної дискусії сприятиме розробці загальних кроків, що сприятимуть нівелюванню негативного впливу галузевих бар'єрів на компанії, які працюють у сфері сталевого будівництва, - зазначив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Я переконаний, що спільні зусилля гравців ринку, реалізовані в форматі роботи галузевої асоціації Український Центр Сталевого Будівництва, стануть якісною платформою розвитку галузі в 2015 році».

    Учасники дискусії обговорять ініціативи УЦСБ у сфері нормативно-законодавчого обмеження галузі, можливості роботи в нових, висококонкурентних умовах ринку покупця, а також шляхи диверсифікації фінансових і виробничих ризиків вітчизняних компаній.

    Спікерами дискусії стануть провідні експерти галузі будівництва з металоконструкцій: Володимир Носов,
    генеральний директор «Укрстальконструкція», В'ячеслав Колісник,
    генеральний директор «Прушиньскі», Дмитро Ліппа,
    генеральний директор «Метінвест-СМЦ», Роман Курашев,
    керуючий директор УЦСБ, а також Юрій Карпенко,
    генеральний директор ГК «Основа».

    III Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва відбудеться 26 листопада, з 9:00 до 18:00 в готелі InterContinental Kiev.

    Генеральним партнером III Національної конференції виступає Група компаній Метінвест, офіційні партнери - компанії Tekla, Vertex Росія і галузева організація Ukrainian Real Еstate Club, генеральний діловий медіа-партнер – щоденна ділова газета «Капітал
    » медіа-партнери - Commercial Property, Сompanion, newbud.ua і Апостроф.

    Для реєстрації своєї участі у конференції необхідно зв'язатися з Тетяною Колчановою:
    +38-044-590-01-56, tkolchanova@uscc.com.ua.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    МЕТІНВЕСТ – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку залізорудної сировини і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової металопродукції. В структуру Групи входять видобувні і металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
    ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» - керуюча компанія Групи МЕТІНВЕСТ.

    «Капітал» провідне ділове видання України. Його головний принцип - об'єктивна подача інформації. Ключові теми газети присвячені подіям, що впливають на українську економіку: взаємовідносинам бізнесу та влади, кращим інвестиційним рішенням, новаціям в бізнесі, галузевим трендам та аналізу ринкових тенденцій. В якості спікерів на сторінках видання виступають власники і топ-менеджери найбільших компаній країни, провідні аналітики та експерти.
    ∙ Формат друкованого видання: 16 смуг формату 305X441 мм на папері salmon pink.
    ∙ Виходить п'ять разів на тиждень по буднях.
    ∙ Тираж 40 000 примірників, розповсюдження по всій Україні.
    Видавцем газети «Капітал» є українське видавництво «Ділова преса країни», які уклали сіндікаційну угоду з одним з найбільш відомих і шанованих світових видань - Financial Times. Згідно з умовами угоди, газета «Капітал» і сайт capital.ua мають можливість знайомити своїх читачів з кращими матеріалами Financial Timess.
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ