• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Металобудівники Росії переймають досвід УЦСБ

    23.04.2014

    17 квітня в Москві відбувся круглий стіл «Перспективи розвитку сталевого будівництва в Росії», в рамках якого керуючий директор Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) Роман Курашев виступив з доповіддю на тему: «Досвід створення Асоціації учасників ринку в Україні».

    17 квітня в Москві відбувся круглий стіл «Перспективи розвитку сталевого будівництва в Росії», в рамках якого керуючий директор Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) Роман Курашев виступив з доповіддю на тему: «Досвід створення Асоціації учасників ринку в Україні».
    На заході, організатором якого виступила компанія ЄВРАЗ, були присутні представники найбільших металургійних компаній, заводів металоконструкцій, проектних та архітектурних організацій, наукової спільноти, а також авторитетні російські та зарубіжні експерти. Ключовими темами круглого столу стали актуальні для будівельного ринку питання: Як зробити сталь матеріалом вибору для інвесторів будівництва? і Що стримує зростання використання сталевих каркасів в будівництві?

    У своєму виступі Роман Курашев
    поділився досвідом створення галузевої асоціації учасників ринку сталевого будівництва в Україні, розповів про переваги використання сталевих конструкцій в порівнянні з альтернативними будівельними матеріалами. «Серед ключових факторів, що обгрунтовують переваги сталі - скорочення термінів будівництва об'єкта на 3-6 місяців, що дозволяє інвестору швидше генерувати грошовий потік і отримати підвищений показник NPV проекту. Будинок зі сталі дешевше аналогів з монолітного залізобетону на 5-7%, для їх зведення потрібно менше робочої сили, що знижує відповідні витрати і ризики», - прокоментував Роман Курашев.

    За підсумками заходу було вироблено Програмну заяву, що пропонує створити некомерційну організацію з просування сталевого будівництва в Росії і країнах Митного союзу. Метою організації стане консолідація учасників ринку по всьому ланцюжку створення вартості, популяризація сталевих рішень серед інвесторів і замовників будівництва, лобіювання інтересів металобудівельної галузі на державному рівні.

    Перше засідання ініціативної групи зі створення некомерційної організації пройде під патронажем ЄВРАЗ в травні 2014 року.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    ЄВРАЗ - вертикально-інтегрована металургійна і гірничодобувна компанія з активами в Росії, Україні, США, Канаді, Чехії, Італії, Казахстані та Південній Африці. Компанія входить в 20-ку найбільших виробників сталі у світі. У 2013 році ЄВРАЗ справив 16,1 млн тонн сталі. Власна база залізної руди та коксівного вугілля практично повністю забезпечує внутрішні потреби Євразії. Компанія входить в провідний індекс Лондонської Фондової Біржі FTSE-250. ЄВРАЗ об'єднує близько 100 000 співробітників по всьому світу.
    www.evraz.com

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ