• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Метінвест та Український Центр Сталевого Будівництва проведуть національну конференцію учасників ринку металобудівництва

    14.10.2013

    Група Метінвест та асоціація Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) виступлять організаторами II Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва. Захід відбудеться 6-7 листопада в Києві.

    Група Метінвест та асоціація Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) виступлять організаторами II Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва. Захід відбудеться 6-7 листопада в Києві.
    Найбільша подія в галузі стане місцем зібрання провідних виробників та дистриб’юторів металопрокату, підприємств з випуску металоконструкцій, заводів з виробництва покрівельних та фасадних систем зі сталі, проектних та наукових організацій, девелоперів й експертів галузі.

    Учасники конференції обговорять тенденції розвитку ринку сталевих конструкцій та сировини, перспективи сталевого будівництва в Україні, розглянуть основні тенденції проектування й будівництва об’єктів нерухомості з металоконструкцій, а також шляхи зниження собівартості й підвищення окупності будівель зі сталі.

    На другий день запланований виїзний тур на заводи з виробництва сталевих конструкцій – «Сталтех» (Бровари) та «БФ Завод» (Бориспіль), а також сервісний металоцентр Метінвест.

    Метінвест є одним з членів Українського Центру Сталевого Будівництва, місія якого полягає в тому, щоб зробити металоконструкції матеріалом вибору для будівництва, якому надається перевага. Об’єднанння зусиль учасників ринку дозволить знизити витрати за всім ланцюгом створення вартості й підвищити конкурентоздатність сталевого будівництва. У довгостроковій перспективі це сприятиме збільшенню частки сталевих конструкцій в Україні та створить для гравців галузі істотний додатковий ринок збуту.

    Нагадаємо, I Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва відбулася в травні 2012 року в Києві й зібрала більш як 50 учасників ринку. Підсумком зібрання стало створення Українського Центру Сталевого Будівництва.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    МЕТІНВЕСТ - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що керує активами у кожній ланці виробничого ланцюга від видобутку залізорудної сировини та вугілля до виробництва полуфабрикатів й готової металопродукції. До структури Групи входять видобувні та металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.
    ТОВ «МЕТІИНВЕСТ ХОЛДИНГ» – керуюча компанія Групи Метінвест. Основними акціонерами Компанії METINVEST B.V. (холдингова компанія Групи Метінвест) є Група СКМ (71,25%) та Смарт-Холдинг (23,75%), які беруть участь в управлінні Компанією на партнерських засадах.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ