• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    МетТрансСервіс долучився до покращення енергоефективності аграрного та металургійного сектору

    16.11.2022

    Сьогодні компанія приймає активну участь у будівництві та реконструкції ТЕЦ для переробних підприємств.

    На будівельному ринку України МетТрансСервіс працює вже більше 15 років в сегменті виробництва та монтажу металоконструкцій. За цей час компанія зросла до рівня генерального підрядника, що дозволило виконувати роботи з будівництва великих промислових і громадських об’єктів. 

    Останнім часом компанія долучилася до низки проектів з поліпшення енергоефективності переробних підприємств через будівництво та реконструкцію ТЕЦ та приймала участь у наступних проєктах:

    1. Будівництво ТЕЦ в рамках реконструкції найбільшого в Україні олійноекстракційного заводу.
    2. Проект реконструкції системи забезпечення холодним дуттям доменної печі на ТЕЦ. Проект для найбільшої доменної печі Європи.
    3. Будівництво газової котельні для елеваторної частини одного за найбільших олійноекстракційних заводів у Європі.

    В рамках цих проектів командою МетТрансСервіс здійснені роботи по влаштуванню фундаментів, металоконструкцій, огороджувальних конструкцій, монтаж електрофільтрів, димових труб, градирень, технологічних трубопроводів, компресорного та турбінного обладнання, а також пусконалагоджувальні роботи.

    Команда підприємства набула безцінного досвіду роботи з іноземними постачальниками високотехнологічної обладнання з Німеччини, Чехії, Італії та готується застосовувати цей досвід під час великої відбудови України.



    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ