• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    «Ми активно співпрацюємо з учасниками каталогу проєктувальників задля досягнення найкращого результату для замовника», – Антон Захарченко, співзасновник та головний інженер проєктів Concept Ukraine

    26.05.2023

    Головний інженер проєктної компанії розповідає про причини приєднання до Каталогу проєктувальників на сайті УЦСБ та шлях розвитку Concept Ukraine.

    Антон Захарченко Concept Ukraine стала однією з перших зареєстрованих в каталозі проектувальників компаній, що не є учасником Асоціації. В чому причина такого кроку?

    Ми зареєстрували компанію на сайті УЦСБ одними з перших, оскільки наша компанія приймає активну участь у популяризації сталевих будівельних конструкцій серед гравців ринку. Concept Ukraine є постійним учасником щорічних конференцій та тематичних заходів асоціації УЦСБ. У співробітництві з Асоціацією компанія розробляє концепції будівництва із застосуванням сталевих конструкцій, а наші співробітники залучаються до модернізації нормативно-технічної документації в галузі сталевого будівництва. Крім того, я є керівником комітету по несучим конструкціям УЦСБ.

    Чи не побоюєтесь внутрішньої конкуренції з іншими учасників каталогу? 

    Компанія пропонує комплексний продукт від ідеї до реалізації і надає замовникам об’єктів з металоконструкцій такі послуги як розробка концепцій будівництва, проєктів КМ, КМ+КМД в одну стадію, а також консультування та інжинірингові послуги на стадіях виготовлення і монтажу.

    Ми не боїмося конкуренції і активно співпрацюємо з іншими компаніями, представленими в каталозі, задля досягнення найкращого результату для замовника.

    Які знакові об’єкти вашої компанії можете виділити? 

    Ми працювали над такими знаковими проєктами як ТРЦ «НІКОЛЬСЬКИЙ» в Харкові (комплексна розробка проєктів КМ і КМД та супровід реалізації проєкту), багатофункціональна спортивна арена ігрових видів спорту в м. Києві (проєкт КМ з болтовими вузлами в тому числі фланцеві та фрикційні на високоміцних болтах), реконструкція експедиції філії Київхліб (комплексний проєкт та інженерні вишукування, супровід реалізації проєкту), капітальний ремонт промислового холодильника з адміністративними приміщеннями в с. Гоголів (проєкт КМ на відновлення зруйнованої промислової будівлі на існуючих фундаментах, супровід виготовлення і монтажу).


    Який об’єм металоконструкцій ви запроєктували за період діяльності компанії?

    За період існування Concept Ukraine було запроєктовано близько 1 900 тонн металевих конструкцій для 15 об’єктів.

    Розкажіть трохи про історію становлення компанії.

    Компанія була заснована у 2015 році і побудована за принципом сімейного бізнесу. Головна місія – створення екологічних проєктів за рахунок використання металевих конструкцій.

    Назва Concept Ukraine фактично відображає головний принцип нашої професійної діяльності – від створення ідеї до реалізації. Ми починаємо з дослідження найкращого варіанту проєктування (Research), проєктуємо з урахуванням суміжних розділів (Design) та супроводжуємо процеси виготовлення та монтажу – впроваджуємо (Implementation). 

    В нас працюють фахові спеціалісти з відповідними кваліфікаційними сертифікатами. Стаж роботи ключових співробітників компанії більше 20-ти років і вони мають досвід проєктування, як на вітчизняному ринку так і за кордоном.

    Як побудовані процеси в компанії чи є певна специфіка? 

    Процес проєктування спланований за типовими алгоритмами для кожного виду робіт: розробка проєкту КМ, розробка креслень КМД, супровід виготовлення і супровід монтажу.

    Якими ви бачите перспективи компанії в найближчі 3-5 років?

    Сьогодні Concept Ukraine надає послуги з розробки проєктної документації переважно для промислових та цивільних об’єктів. В середньостроковій перспективі ми також бачимо можливості застосування металевих конструкцій для інших сегментів нерухомості в тому числі і для житлового будівництва. Серед ключових переваг застосування саме металоконструкцій ми бачимо високу міцність при малій вазі, технологічність, екологічність (можливість повторного використання) та простоту використання.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ