• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Оголошено переможців STEEL FREEDOM 2014

    18.12.2014

    17 грудня в концерт-холі «Оазис» відбувся щорічний захід Українського Центру Сталевого Будівництва - STEEL DINNER, в рамках якого пройшло нагородження фіналістів STEEL FREEDOM 2014.


    17 грудня в концерт-холі «Оазис» відбувся щорічний захід Українського Центру Сталевого Будівництва - STEEL DINNER, в рамках якого пройшло нагородження фіналістів STEEL FREEDOM 2014.
    Атмосфера свята, що пронизувала захід, дозволила гостям STEEL DINNER поспілкуватися в невимушеній обстановці і насолодитися програмою вечора, ключовою подією якого стало оголошення переможців STEEL FREEDOM 2014.

    За результатами голосування журі, що відбувся 29 листопада в рамках півфіналу конкурсу, переможцями STEEL FREEDOM 2014 стали наступні команди:

    Категорія ЛОФТ

      1 місце – команда 19F5K8 – Андрій Соловйов, Іван Шевченко і Марія Звонкова (м. Харків)

      2 місце – команда Y3A91E – Мар'яна Мельничук, Юлія Вощина, Ольга Вірченко, Наталя Іванова та Євген Сидоренко (м. Київ)

      3 місце – команда J58GM1 – Роман Ковальчук і Світлана Мартинюк (м. Рівне)

    Категорія ТРЦ

    1 місце – команда D62T7S – Тарас Толстіков, Сергій Майко, Максим Терновий і Микола Головко (м. Київ)

    2 місце – команда H2TR58 – Едуард Карась і Юлія Карась (м. Полтава)

      3 місце – команда 5ВM2Q8 – Андрій Соловйов, Іван Шевченко і Марія Звонкова (м. Харків)
    Крім нагородження переможців в основних номінаціях конкурсу, партнерами STEEL FREEDOM 2014 були відзначені команди, що найбільш вдало реалізували свою ідею із застосуванням конструктивних матеріалів або продукції партнерів.

      Генеральний партнер STEEL FREEDOM 2014 - компанія МЕТІНВЕСТ відзначила київську команду W8L52N - Павло Москалюк і Данило Ситник - поїздкою на Biennale Venezia 2015 за найбільш вдалу реалізацію інноваційного підходу до сталевих конструкцій в створеному командою проекті.
      Кращим колективом, який застосував рішення Armstrong в інтер'єрі конкурсного проекту, стала команда  J58GM1 – Роман Ковальчук і Світлана Мартинюк з Рівного.
      Рішення Reynaers Aluminium найбільш грамотно були реалізовані в проекті рівненської команди J58GM1 - Роман Ковальчук і Світлана Мартинюк.
      Найбільш вдалим застосуванням огороджувальних і покрівельних конструкцій Прушиньскі стали архітектурні рішення київської команди 7F5VS1 - Олександр Вдовкин, Олександр Пітайчук, Олена Баринова, Ангеліна Гладушевська і Олена Андрусенко.
    Варто відзначити, що призовий фонд STEEL FREEDOM 2014 склав 90000 грн.: 20 000 грн. - перше місце, 15 000 грн. - друге місце і 10 000 грн. - третє місце, в кожній з категорій. Організацію і проведення STEEL FREEDOM 2014 супроводжувала міжнародна аудиторська компанія KPMG, яка підтвердила об'єктивність методики оцінки конкурсних робіт і чесність проведення процедури голосування.

    Організатором STEEL FREEDOM 2014 виступила асоціація Український Центр Сталевого Будівництва. Генеральним партнером конкурсу STEEL FREEDOM 2014 виступила Група Метінвест, офіційними партнерами - компанії Armstrong, Reynaers Aluminium і Прушиньскі.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії..
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM – щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, започаткований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні та використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ