• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Преміальні покриття від Metipol

    16.06.2020

    Metipol приступив до промислового виробництва пофарбованої сталі з преміальними полімерним покриттям підвищеної міцності і зносостійкості: PVDF, RWS, PU-Rock

    PVDF

    Полімерне покриття PVDF складається з полівінілфториду і акрилу. Особливістю даного покриття є те, що йому властива підвищена стійкість до механічних пошкоджень і агресивних корозійних середовищ. Подібно поліестеру, PVDF відрізняється гладкою глянцевою поверхнею з красивим елегантним блиском.

    Сфери застосування PVDF

    Основне завдання, яке виконує PVDF - опір агресивному середовищу. Саме тому дане покриття часто використовується при будівництві сільськогосподарських об'єктів.

    Покриття PVDF - це оптимальне рішення для виготовлення фасадів, розрахованих на експлуатацію в умовах агресивного міського середовища, насиченою вихлопними газами, промисловими викидами і хімічними реагентами. Всі ці елементи, в поєднанні з сонцем, водою і снігом, піддають матеріали справжнім випробуванням на міцність.

    Властивості PVDF

    Товщина покриття 28 мкм

    Підвищена корозійна стійкість

    Підвищена стійкість до вигорання

    Стійкість до механічних і хімічних пошкоджень

    Брудовідштовхуючі властивості

    Низька горючість (1500 С)

    Гарантія 20 років

    RWS

    Покриття RWS розроблено для виробництва високоякісних водостічних систем завдяки своїй пластичності, що дає можливість виробляти елементи будь-якої форми, без порушення структури і цілісності покриття. Полімерні гранули, які входять до складу покриття, забезпечують підвищену стійкість до механічних пошкоджень, а також до впливу погодних факторів і УФ випромінювання.

    Сфери застосування RWS

    У виробництві металу з RWS покриттям, ми використовуємо марки стали з підвищеною пластичністю (DX53D і DX54D) з рекомендованим вмістом цинку від 200 гр / м2, що дозволить забезпечити продукції довговічність, стійкість до корозії і екстрапластичність 0,5т. Такий метал може використовуватися в будь-яких кліматичних регіонах, навіть з вологим морським кліматом, а також регіонах з високим рівнем забруднення. Оптимальна сфера застосування - водостічні системи.

    Властивості RWS

    Товщина покриття 35 + 35 мкм

    Підвищена пластичність

    Підвищена корозійна стійкість

    Підвищена стійкість до атмосферних впливів

    Брудовідштовхуючі властивості

    Гарантія до 15 років

    PU-Rock

    Дане покриття відрізняється разючою стійкістю до ультрафіолетового випромінювання і прекрасною корозійноїстійкістю. Про належність до вищої категорії покриттів красномовно говорить і зовнішній вигляд стали з шовковисто-матовою текстурою покриття.

    Сфери застосування PU-Rock

    Покриття PU-Rock використовується для виробництва профільованих листів, фальцевих покрівель і сендвіч-панелей, які застосовують в сучасному будівництві. Металочерепиця і профнастил популярні серед клієнтів, які знають ціну якісним і надійним будівельним матеріалам, і готових інвестувати в надійну покрівлю.

    PU-Rock - універсальне покриття для абсолютно будь-якого клімату. Його еластичність, міцність і стійкість до агресивного середовища, гарантують довгі роки ефективної експлуатації в умовах з істотними температурними перепадами, несприятливих екологічних районах і навіть під впливом морського клімату. Кристали льоду, гілки та інші можливі механічні пошкодження, не становлять небезпеки для цілісності даного полімерного покриття.

    Властивості PU-Rock

    Товщина покриття 30-50 мкм

    Підвищена корозійна стійкість

    Підвищена стійкість до атмосферних впливів

    Несприйнятливість до температурних перепадів

    Гарантія до 20 років

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ