• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Rauta розробила технологію будівництва із сендвіч-панелей, що дозволяє зводити будинки всього за 7 днів

    24.03.2022

    Нова технологія швидкомонтованих одноповерхових житлових будинків дає можливість максимально швидко забезпечити людей якісним житлом

    У якості несучих та огороджувальних конструкцій будинків застосовуються сендвіч-панелі Ruukki, що дозволяє знизити вартість будівництва за рахунок відсутності необхідності спорудження каркаса. При цьому котеджі є максимально енергоефективними (опір теплопередачі R=7,43 м2К/Вт) та довговічними (термін ефективної експлуатації понад 50 років).

    На сьогодні Rauta розробила декілька практичних планувань котеджів із сендвіч-панелей площею від 26 м2 до 139 м2. При цьому планування площею 26 м2 і 49 м2 можуть розміщуватися блочно з улаштуванням спільних перегородок. Таке рішення дозволяє ще більше знизити вартість будівництва, а також максимально швидко зводити містечка для поселення людей, які гостро потребують житла.

    «Ключовою метою цього проекту стало створення надійних, функціональних та енергоефективних будинків у найкоротші терміни, – повідомив Андрій Озейчук, директор Rauta. – Ергономіка планувань продумана так, що навіть у будинку площею лише 26 м2 може комфортно проживати родина із 3-4 осіб». Детальніше ознайомитися з конструктивними рішеннями та перевагами будівництва житлових одноповерхових будинків із сендвіч-панелей можна за посиланням.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ