• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Розрахунок несучої здатності профільованих листів

    11.08.2020

    З ініціативи Асоціації УЦСБ фахівцями (д.т.н. Семко Володимир, Махінько Антон) компанії Полтава-проект розроблено програмний продукт для розрахунку несучої здатності сталевих профільованих настилів.

    Даний програмний продукт реалізує ДСТУ-Н Б EN 1993-1-3:2012 «Єврокод 3. Проектування сталевих конструкцій. Частина 1-3. Загальні правила. Додаткові правила для холодноформованих елементів і профільованих листів (EN 1993-1-3:2006 IDT).


    Вже для чотирьох українських виробників профільованого настилу (Сталекс, Тайгерстіл, Індастрі, Термастіл) розраховані таблиці несучої здатності профільованих листів, що дозволяють проектувальникам підібрати раціональний варіант профнастилу для використання у проекті.

     

    Для виробників настилів, забудовників та проектувальників можливий варіант індивідуального розрахунку настилу в залежності від реального прольоту, навантаження, фактичної ширини опор, фактичної товщини листа і т.п., що може більше точно встановити параметри несучої здатності настилів, а отже виключити помилкові рішення та/або підвищити ефективність використання сталевого профілю. 

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ