• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Ruukki надає можливості для будівельної галузі обирати екологічні рішення та досягати навіть найамбіційніших цілей зі скорочення вуглецевого сліду

    08.10.2024

    Зміна клімату та нові вимоги змушують будівельну галузь шукати рішення для зменшення викидів CO₂.

    Щоб мінімізувати вплив будівель на навколишнє середовище, потрібна підтримка та активні дії всієї галузі. Ruukki Construction, частина компанії SSAB, пропонує інноваційні будівельні матеріали з нових, екологічних сталей. Завдяки таким продуктам та комплексному підходу до впливу на життєвий цикл клієнти можуть зводити будівлі, що сприяють сталому розвитку.

    Вибір матеріалів є одним з ключових факторів сталого будівництва. Компанія Ruukki прагне значно збільшити використання низьковуглецевих альтернатив як сировини для своєї продукції, таких як сталь SSAB Zero на основі вторинної сировини та сталь SSAB Fossil-free steel. Завдяки вибору таких екологічних альтернатив, можливо суттєво зменшити викиди вуглецю ще на початкових етапах життєвого циклу будівель.

    Цього року компанія Ruukki випустила лінійку продукції Ruukki LowCarbon, яка гарантує низький вуглецевий слід і враховує вплив життєвого циклу на етапах виробництва та транспортування. За оцінками, покрівельний профіль Ruukki Classic LowCarbon скорочує викиди до 70% порівняно з продукцією зі звичайної сталі.


    Будівельні вироби зі сталі SSAB Fossil-free вже впроваджені та використовуються у світі першими.

    Компанія Ruukki є першим постачальником покрівельних матеріалів, виготовлених зі сталі SSAB Fossil-free, ретельно відібраним клієнтам, які прагнуть до сталого розвитку. У 2023 році спільно з компаніями Peab, Wihlborgs і SSAB у Швеції та Honkarakenne у Фінляндії Ruukki реалізувала перші у світі пілотні проєкти, що включають будівельні вироби зі сталі SSAB Fossil-free. Цього року компанія Ruukki постачатиме сендвіч-панелі та дизайнерські профілі з лінійки низьковуглецевих продуктів Ruukki LowCarbon для логістичного центру Nrep Logicenters, який будується у Фінляндії.

    «Ми раді, що наша продукція сприяє руху будівельної галузі до вуглецевої нейтральності. Наші низьковуглецеві рішення допомагають клієнтам досягати навіть найамбіційніших цілей щодо зменшення вуглецевого сліду будівель», – зазначив Самі Еронен, президент компанії Ruukki Construction.

    Детальніше про Ruukki Classic LowCarbon

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ