• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Сьогодні стартує STEEL FREEDOM 2015

    01.09.2015

    1 вересня починається прийом робіт на другий національний архітектурний студентський конкурс - STEEL FREEDOM 2015.

    1 вересня починається прийом робіт на другий національний архітектурний студентський конкурс - STEEL FREEDOM 2015.
    Як і в першому конкурсі, основним завданням STEEL FREEDOM 2015 стане створення оригінального концептуального рішення об'єкта нерухомості, яке демонструє сучасний підхід, що сприяє розширенню застосування сталі в будівництві.

    Цього року організатори конкурсу - Український Центр Сталевого Будівництва - розширили його географію до 16 українських ВНЗ, а також удосконалили систему відбору фіналістів, в якій ключову роль відіграють члени журі.

    Основою конкурсних завдань в цьому році, як і в минулому, стануть реальні проекти українських девелоперів - багатофункціональний комплекс (mixed use) у Голосіївському районі Києва та рекреаційний комплекс в с. Люча, Косівського району, Івано-Франківської області.
    У конкурсі зможуть взяти участь студенти архітектори та проектувальники 3, 4, 5 і 6 курсів профільних навчальних закладів, а прийом конкурсних робіт триватиме до 2 листопада 2015. Фінал STEEL FREEDOM 2015, в рамках якого будуть визначені кращі студентські роботи, пройде в Києві 28 листопада.

    «Перший STEEL FREEDOM виявив великий інтерес з боку молодого покоління українських інженерів до отримання нових знань і творчому процесу робіт над конкурсними завданнями, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Розуміючи високу соціальну значущість конкурсу, і враховуючи всі побажання його учасників, цього року ми запланували ще більше цікавих навчальних проектів для студентів українських ВНЗ».

    Партнерами STEEL FREEDOM 2015 виступили компанії UAProperty, VERTEX, МEТІНВЕСТ, Мотор Сіті і Прушиньскі. Медіа підтримку заходу надають ABCnews, BusinessLife.today, Build Portal, Domus Design, E-NEWS, FEDORIV hub, Newbud.ua, NM HOUSE, PROEKTANT.ua, PROF BUILD, Ukrainian Building Community, Ukrainian Real Estate Club, vertaki.com.ua, БІЗРЕЛІЗ, Діловий журнал Community, Ідеї вашого будинку, Ландшафт і архітектура | L&A, СтройОбзор.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM - щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, заснований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні і використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ