• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбувся півфінал STEEL FREEDOM 2014

    03.12.2014

    29 листопада в Києві відбувся відкритий півфінал національного архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2014, відвідувачами якого стали понад 400 гостей.

    29 листопада в Києві відбувся відкритий півфінал національного архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2014, відвідувачами якого стали понад 400 гостей.
    Формат півфіналу - архітектурний фестиваль з лекціями провідних архітекторів України - був обраний не випадково, оскільки важливою складовою конкурсу його організатори вбачають освітню місію.

    Відвідувачі заходу змогли ознайомитися з усіма роботами, що пройшли в півфінал, взяти участь у голосуванні за кращі проекти в категорії «Приз глядацьких симпатій», відвідати лекції та майстер-класи, а також поспілкуватися з провідними українськими архітекторами та учасниками команд.

    {php Gallery::GiveGalleryHtml(87, 2, '300', '200'); php}
    У рамках заходу півфіналісти провели презентації своїх робіт перед журі, до складу якого увійшли провідні архітектори України - Олександр Кутовий, Олександр Попов, Олександр Струльов, Олександр Чуб, Андрій Пашенько, Олена Олійник, Микола Дьомін, Ольга Сокол, Сергій Юнаков і Юрій Серьогін.

    Переможці конкурсу за результатами голосування журі будуть оголошені на фіналі STEEL FREEDOM 2014, який відбудеться 17 грудня в концерт-холі Оазис.

    Відзначимо, що гості та учасники півфіналу віддали свої вподобання проектам, автори яких отримали цінні призи від організаторів STEEL FREEDOM 2014. Авторами робіт, які отримали найбільшу симпатію в номінації «Приз глядацьких симпатій» стали команди:
    J58GM1
    - Роман Ковальчук, Світлана Мартинюк (м. Рівне)
    T46FS1
    - Олександр Яненко, Аліна Патріянчук, Герман Гайдін, Максим Біцан (м. Київ)
    D62T7S
    - Максим Терновий, Микола Головко, Сергій Майко, Тарас Толстіков (м. Київ)
    M8UT51
    - Олесь Горалевич (м. Львів)
    L45V7C
    - Олександр Абросов, Олександр Матюхін, Олексій Соколовський, Михайло Корсак, Павло Кошель (м. Київ)
    7F5VS1
    - Ангеліна Гладушевська, Олександр Вдовкин, Олександр Пітайчук, Олена Андрусенко, Олена Баринова (м. Київ)

    Нагадаємо, організатором STEEL FREEDOM 2014 виступила асоціація Український Центр Сталевого Будівництва.
    Генеральним партнером конкурсу STEEL FREEDOM 2014 виступає Група Метінвест, офіційні партнери - компанії Armstrong, Reynaers Aluminium і Прушиньскі.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії..
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM – щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, започаткований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні та використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ