• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Учасники УЦСБ будуть представлені на KazBuild 2015

    23.07.2015

    2-5 вересня 2015 року Український Центр Сталевого Будівництва візьме участь в Міжнародній будівельній і інтер`єрній виставці KazBuild (Алмати, Казахстан).

    2-5 вересня 2015 року Український Центр Сталевого Будівництва візьме участь в Міжнародній будівельній і інтер’єрній виставці KazBuild (Алмати, Казахстан).
    Участь в зарубіжних спеціалізованих виставках є важливим етапом проекту маркетингового просування членів УЦСБ на зарубіжних ринках. На виставці KazBuild 2015 Український Центр Сталевого Будівництва буде представлений окремим стендом в павільйоні 9А виставкового комплексу «Атакент».

    «Головною метою участі у виставці ми ставимо збільшення попиту на українські металоконструкції і проектні послуги в Казахстані, – повідомив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    – Нашими пріоритетними завданнями роботи в рамках KazBuild стануть розвиток бізнес комунікацій, встановлення ділових контактів з казахськими замовниками будівництва, а також формування позитивного іміджу українських компаній на середньоазіатських ринках».

    Відзначимо, що виставка в Казахстані стане першим зарубіжним заходом, на якому буде поширений каталог учасників ринку сталевого будівництва України.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua


    KazBuild – найбільша в Центральній Азії спеціалізована виставка за площею експозиції і кількістю учасників. KazBuild – територія підвищеної ділової активності. Більше 7000 бізнес-контактів за чотири дні. Дата заснування: 1994 р.
    www.kazbuild.kz

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ