• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ прийняв участь в форумі-експозиції «Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури»

    05.07.2023

    Компанії УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦІЯ та Редiкон Iнжинiринг (STEELCO) прийняли участь у програмі заходу, що направлений на пошук ефективних рішень для відбудови України.

    В рамках ділової програми, присвяченої технологіям сучасного будівництва, Сергій Кухаренко, директор з маркетингу УКРСТАЛЬ КОНСТРУКЦІЯ, виступив з презентацією на тему «Укрсталь Конструкції 50 років! Продовжуємо славні традиції, створюємо новий технологічний уклад країни: інфраструктура, важка промисловість, мостобудування, енергогенеруюча галузь». В ході презентації спікер продемонстрував технологічні можливості найбільшого виробника металоконструкцій в Україні та поділився успішними кейсами з металоконструкції для відновлення та розвитку інфраструктури України.

    В експозиційній частині форуму компанія Редiкон Iнжинiринг (STEELCO) представила сучасні рішення на основі ЛСТК для реконструкції та відбудови зруйнованих об’єктів.

    В ході форума, партнером якого виступив УЦСБ, спеціалісти Асоціації провели ряд ділових зустрічей з потенційними партнерами та замовниками. Організаторами заходу виступили HD Technopolygon і Хаб «Велике відновлення».


    Презентація Сергія Кухаренко

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ