• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ створює інструменти розвитку ринку ЛСТК

    24.12.2014

    В рамках діяльності Комітету з легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК) Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) розпочато роботу зі створення каталогу «Сортамент холодноформованних профілів для ЛСТК», публікації «Вогнестійкість елементів ЛСТК», а також формуванню механізмів, що забезпечують наявність необхідного асортименту оцинкованого прокату для виробництва ЛСТК на складах украї...

    В рамках діяльності Комітету з легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК) Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) розпочато роботу зі створення каталогу «Сортамент холодноформованних профілів для ЛСТК», публікації «Вогнестійкість елементів ЛСТК», а також формуванню механізмів, що забезпечують наявність необхідного асортименту оцинкованого прокату для виробництва ЛСТК на складах українських металотрейдерів.
    На відкритому Комітеті з легких сталевих тонкостінних конструкцій, який відбувся 4 грудня учасники галузі обговорили шляхи розвитку сегменту ЛСТК, а також сформували перелік першочергових кроків, покликаних створити якісну платформу розвитку технології ЛСТК в Україні.

    Серед головних пріоритетів експерти галузі бачать створення загальнодоступних інструментів для проектувальників, які допоможуть зробити ринок проектування будівель за технологією ЛСТК масовим. З цією метою в першому півріччі 2015 під егідою Українського Центру Сталевого Будівництва заплановано видання ряду публікація за тематикою ЛСТК:

    • Проектування елементів з холодноформованних профілів для ЛСТК відповідно до Єврокоду 3. Базовий курс.
    • Проектування елементів з холодноформованних профілів для ЛСТК відповідно до Єврокоду 3. Поглиблений курс.
    • Сортамент холодноформованних профілів для ЛСТК.
    • Вогнестійкість елементів ЛСТК.
    Суттєвою перешкодою розвитку ринку ЛСТК є відсутність необхідного сортаменту оцинкованого прокату на складах сервісних металоцентрів України, що безпосередньо впливає на терміни виконання замовлень і формування конкурентної ціни. Для усунення існуючої проблеми комітетом УЦСБ розпочата робота по впровадженню механізмів, що дозволяють визначити доцільність і сформувати складські запаси необхідного асортименту оцинкованого прокату вітчизняними металотрейдерами..

    УЦСБ запрошує компанії, що працюють в сегменті виробництва ЛСТК, взяти участь у підготовці наступних матеріалів:

    • Створення каталогу «Сортамент холодноформованних профілів для ЛСТК». Участь в каталозі дозволить вітчизняним гравцям ринку ЛСТК розширити комунікаційне середовище з цільовою аудиторією і підвищити конкурентоспроможність своєї продукції на ринку України.
    • Вибір найбільш затребуваних конструктивних елементів ЛСТК, які підлягають вогнезахисту для роботи над публікацією «Вогнестійкість елементів ЛСТК». Видання публікації дозволить розширити ринок збуту систем ЛСТК за рахунок нових секторів застосування, які були недоступні раніше у зв'язку з вимогами до вогнестійкості основних конструктивних елементів.
    • Формування системи потреб сортаменту оцинкованого прокату. Грамотне впровадження механізмів формування незнижуваних запасів основних позицій оцинкованого прокату на складах металотрейдерів дозволить українським виробникам ЛСТК бути впевненим в одній з ключових складових успішного виробничого процесу - наявність якісної і доступної сировини.
    Для безкоштовної участі в публікаціях, а також подачі даних про потреби в оцинкованому прокаті учасникам галузі необхідно надати інформацію у встановленій формі (див. нижче) на адресу: nbelyaev@uscc.com.ua до 16 лютого 2015 року.

    Відносно уточнюючих питань необхідно зв'язуватися з провідним інженером-конструктором УЦСБ Микитою Бєляєвим
    за тел.: + 38-044-590-01-56.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua  

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ