• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ випустив публікацію «Вогнезахисні рішення для сталевого будівництва»

    09.01.2024

    В монографії розглянуті ключові тенденції розвитку світового та вітчизняного ринків пасивного вогнезахисту, проведена порівняльна характеристика основних вогнезахисних засобів, надано короткий глосарій термінів щодо протипожежної галузі, який складено із залученням сучасних національних та європейських стандартів.

    Авторами публікації, яка вміщує майже 400 сторінок виступили Костянтин Калафат – доктор філософії, керівник комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ і Любов Вахітова – кандидат хімічних наук, технічний експерт комітету з вогнезахисту УЦСБ.

    Аналітичний розділ демонструє сегментацію ринку за основними засобами пасивного вогнезахисту, а також обсяги і динаміку розвитку українського і світового ринку вогнезахисних матеріалів.

    Окрему увагу автори приділили принципам вибору вогнезахисту залежно від ефективності, умов експлуатації, а також вимог до екології та токсикології.

    Основну частину публікації складає каталог засобів вогнезахисту, що сертифіковані в Україні, який зручно систематизовано по видам матеріалів: реактивні покриви, вогнезахисні штукатурки і конструктивні засоби.

    Завантажити публікацію

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ