• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ і Мінрегіон домовилися спільно розвивати ринок металобудівництва України

    12.06.2015

    10 червня Український Центр Сталевого Будівництва та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України підписали меморандум про співпрацю.

    10 червня Український Центр Сталевого Будівництва та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України підписали меморандум про співпрацю.
    Основною метою меморандуму є взаємодія Асоціації з профільним міністерством у напрямку реалізації комплексу заходів щодо підвищення якості матеріалів і конструкцій для металобудівництва, а також вдосконалення національної нормативної бази в галузі проектування виробництва, монтажу та вогнезахисту будівельних металоконструкцій.

    Ключовим напрямком співпраці двох організацій стане активна робота з гармонізації та просування європейських норм в Україні, а також вдосконалення існуючих будівельних нормативів. В рамках спільної роботи планується організація низки семінарів, круглих столів та науково-практичних конференцій на тему розвитку будівельної галузі із застосуванням сучасних технологій, підготовка посібників та інших методичних матеріалів.

    «Більш тісне співробітництво УЦСБ з Мінрегіоном дозволить прискорити процес впровадження передових технічних рішень у будівельній сфері, а також позитивно позначиться на сталому розвитку галузі сталевого будівництва, - прокоментував підписання документа Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Одним з важливих напрямків спільної роботи стане вдосконалення існуючих норм у частині вогнестійкості будівельних конструкцій для будівель різного функціонального призначення».

    Відзначимо, що підписання меморандуму про співпрацю стало логічним етапом у розвитку взаємодії двох організацій, яке почалося в 2013 році з моменту заснування УЦСБ.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ