• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ проведе круглий стіл з вогнезахисту сталевих конструкцій

    28.10.2015

    5 листопада відбудеться відкрита зустріч комітету з вогнезахисту Українського Центру Сталевого Будівництва на тему «Вогнезахист в умовах кризи».

    5 листопада відбудеться відкрита зустріч комітету з вогнезахисту Українського Центру Сталевого Будівництва на тему «Вогнезахист в умовах кризи».
    У рамках заходу провідні експерти в галузі проектування вогнезахисту, виробництва вогнезахисних засобів, представники Державної служби з надзвичайних ситуацій і Мінрегіону України обговорять ситуацію, що склалася в області регуляторної політики у сфері протипожежного діяльності, а також перспективи розвитку ринку вогнезахисту в умовах зниження обсягів будівництва в Україні.

    «Щорічний круглий стіл з вогнезахисту, організований УЦСБ, є знаковим і необхідним заходом, особливо у світлі падіння вогнезахисної галузі практично на 90%. На даний момент існують серйозні передумови для нівелювання законів розвитку ринку вогнезахисту, що формувалися протягом останніх років, а також появи великої кількості контрафактної продукції і відсутності належного контролю за виконанням вогнезахисних робіт, - розповів Костянтин Калафат,
    Керівник комітету з вогнезахисту УЦСБ. - Тому майбутній круглий стіл слід розглядати як інструмент консолідації всіх зацікавлених осіб у справі збереження цивілізованого ринку вогнезахисних матеріалів і послуг ».

    Відзначимо, що з метою формування чесної і прозорої конкурентного середовища на українському ринку вогнезахисту, а також зменшення впливу на галузь бюрократичних процедур в рамках круглого столу планується підписання Меморандуму про співпрацю УЦСБ та операторів ринку вогнезахисту України.

    Захід відбудеться 5 листопада з 11:00 до 15.00 за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12, «Президент Готель», зал «Київ».

    Участь у круглому столі - безкоштовна. Для реєстрації своєї участі необхідно зв'язатися з Тетяною Соловйовою: + 38-044-590-01-56, tsolovyova@uscc.com.ua.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ