• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ проведе семінар для проектувальників по роботі з Єврокодами

    28.05.2015

    17 червня провідні українські фахівці у сфері проектування проведуть навчальний семінар з розрахунку сталевих конструкцій згідно з Єврокодами.

    17 червня провідні українські фахівці у сфері проектування проведуть навчальний семінар з розрахунку сталевих конструкцій згідно з Єврокодами.
    Слухачі семінару ознайомляться із загальними принципами роботи за європейськими нормами, основами розрахунку сталевих конструкцій та елементів, а також проектуванням композитних перекриттів і вузлів відповідно до Єврокодів.

    Спікерами заходу виступлять провідні інженери УЦСБ Артем Білик, 
    Ельвіра Ковалевська,
    а також асистент кафедри залізобетонних конструкцій КНУБА Олексій Пастернак.


    «Повний перехід України на європейські будівельні норми лише питання часу, тому потреба в проектувальниках, що спеціалізуються на проектуванні по Єврокодам буде збільшуватися з кожним роком, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Крім затребуваності на внутрішньому ринку проектних послуг, знання Єврокодів дозволить вітчизняним інженерам успішно пропонувати свої послуги на європейських ринках».

    Одноденний курс пройде з 9:00 до 17:00 в конференц-залі інституту Київпроект за адресою: м Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22.

    Вартість відвідання семінару - 400 грн. для одного учасника. Для учасників УЦСБ відвідання заходу одним представником компанії безкоштовне.

    Попередня реєстрація обов'язкова. Для реєстрації участі в семінарі необхідно зв'язатися з Вікторією Лимар : +38 (044) 590-01-56, vlymar@uscc.com.ua.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ