• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ створює базу концепцій об'єктів нерухомості зі сталевих конструкцій

    30.09.2014

    З метою надання технічного консалтингу учасникам будівельного процесу Український Центр Сталевого Будівництва об`єднав технічну експертизу і розробку найбільш ефективних рішень із застосуванням сталевих конструкцій у вигляді концепцій проектів в різних сегментах нерухомості.

    З метою надання технічного консалтингу учасникам будівельного процесу Український Центр Сталевого Будівництва об'єднав технічну експертизу і розробку найбільш ефективних рішень із застосуванням сталевих конструкцій у вигляді концепцій проектів в різних сегментах нерухомості.
    Концепції об'єднують інформацію з найбільш ефективних архітектурно-планувальних і конструктивних рішень проекту, орієнтовних термінах виконання проектної документації та процесу будівництва, а також попередню оцінку програми виробництва та монтажу конструкцій. Подібні розроблені концепції в різних сегментах нерухомості зможуть допомогти потенційному замовнику будівництва визначити економічну складову майбутнього проекту.

    «Основною метою розробки концепцій є допомога замовникам будівництва в пошуку правильного балансу між строком, вартістю і функціональністю, запланованих до реалізації проектів, - повідомив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Унікальна для будівельного ринку України послуга зі створення концепцій дозволяє девелоперу на ранній стадії оцінити можливі зони зниження витрат і підвищення окупності проектів, а також зробити правильний вибір матеріалу будівництва».

    Концепції, опубліковані на спеціально створеному розділі сайту асоціації, покликані допомогти вітчизняним інвесторам у виборі економічно доцільних проектних рішень, а також можуть використовуватися як основа для роботи над аналогічними проектами.

    Варто зазначити, що крім розробки концепцій однією з пріоритетних задач Інженерного центру УЦСБ є надання професійної технічної консультації з питань проектування, виробництва, монтажу та вогнезахисту металевих конструкцій, з якими стикаються компанії на всіх етапах реалізації об'єктів комерційної нерухомості.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ