• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ випустив каталог учасників українського ринку сталевого будівництва

    25.08.2015

    Завершена робота над російською версією першого в Україні каталогу, який інформує про можливості та переваги компаній, що працюють у сфері будівництва з металоконструкцій.

    Завершена робота над російською версією першого в Україні каталогу, який інформує про можливості та переваги компаній, що працюють у сфері будівництва з металоконструкцій.
    До каталогу увійшли 33 провідні компанії,
    AECOM
    Rauta Group
    Ruukki
    TARGET CONSTRUCTION AND ENGINEERING
    Vertex
    АРКАДА
    Броварський завод металоконструкцій
    БФ ЗАВОД
    Вартисть
    ВІКАНТ
    ДЕРФФЕР
    ДП Донецький ПромбудНДІпроект
    Європрофіль ЮА
    ЄВРОФОРМАТ Стальконструкція
    Житомирський завод огороджувальних конструкцій
    Завод Майстер-Профі
    Максібуд Інжиніринг
    Метал Інвест
    Метінвест Холдинг
    МЕТІНВЕСТ-СМЦ
    МСБУД
    НОВИЙ ДІМ УКРАЇНА
    ОСНОВА
    ПЕМ Україна (Zeman Group)
    Перебудова
    Прушиньскі
    САВА
    БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ.
    Український інститут сталевих конструкцій імені В.М. Шимановського
    УКРСТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ
    Хілті (Україна) ЛТД
    Центр каркасного будівництва
    Червоноградський завод металоконструкцій
    що працюють у сфері сталевого будівництва України: проектні та науково-дослідні організації; постачальники програмних комплексів для проектування, виробництва і управління будівництвом; металургійні підприємства; дистриб'ютори сталевого прокату; виробники металоконструкцій; підприємства з виготовлення ЛСТК, металевої покрівлі та фасадів; постачальники послуг з фарбування та обробки сталі; монтажні, будівельні, генпідрядні та девелоперські компанії; постачальники будівельного обладнання та інструменту.

    «Російська версія видання випущена тиражем 1000 примірників і протягом року буде розповсюджена серед в цільового середовища замовників і підрядників будівництва, - зазначив Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Восени буде випущена англійська версія видання, що дозволить більш активно просувати українські компанії на ринках європейських країн».

    Нагадаємо, що першими заходом, на якому буде поширюватися каталог, стане Міжнародна будівельна виставка KazBuild (Алмати, Казахстан), яка пройде 2-5 вересня 2015 року. 

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ