• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ випустить перший в Україні каталог учасників ринку сталевого будівництва

    09.06.2015

    В рамках роботи по просуванню українських компаній в середовищі замовників будівництва, УЦСБ приступив до роботи над створенням загального каталогу учасників ринку металобудівництва.

    18 мая состоялось заседание Комитета по нормативно-технической деятельности УЦСС, на котором был рассмотрен вопрос минимизации рисков производителей и потребителей металлоконструкций в связи с прекращением действия стандартов, разработанных до 1992 года.
    ЗВ каталог увійдуть вітчизняні постачальники послуг і продукції у сфері сталевого будівництва, включаючи: проектні організації, металургійні підприємства, виробники металоконструкцій, підприємства з виготовлення металевої покрівлі та фасадів, постачальники послуг з вогнезахисту і обробці сталі, а також інші.

    «Головною метою створення каталогу є інформування українських і зарубіжних інвесторів, девелоперів та їх технічних команд про можливості і переваги українських компаній, що працюють у сфері сталевого будівництва, - розповів Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.

    - Оптимально збалансована і структурована інформація дозволить учасникам будівельного процесу зробити каталог незамінним помічником при виборі підрядників на надання послуг, або постачання матеріалів».

    У планах УЦСБ до осені 2015 опублікувати каталог на двох мовах (російською та англійською) загальним тиражем 700 примірників, а також провести якісну дистрибуцію друкованої та електронної версій видання в середовищі ТОП замовників будівництва в Україні, Польщі, Литві, Латвії, Естонії, Німеччини, Азербайджані та Казахстані.

    УЦСБ запрошує компанії, що працюють на ринку сталевого будівництва України, приєднатися до створення каталогу.

    З питань розміщення інформації в каталозі необхідно зв'язатися з Юрієм Бондарчуком: +38 (044) 590-01-56, ybondarchuk@uscc.com.ua.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ