• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ запускає національний конкурс для молодих архітекторів

    28.04.2014

    У вересні 2014 відбудеться старт першого щорічного національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ STEEL FREEDOM, організатором якого виступив Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСС).

    У вересні 2014 відбудеться старт першого щорічного національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ STEEL FREEDOM, організатором якого виступив Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСС).
    Конкурс STEEL FREEDOM покликаний привернути майбутніх фахівців у сфері архітектури та проектування до створення інноваційних архітектурних проектів комерційної нерухомості з застосуванням сталевих конструкцій. STEEL FREEDOM 2014 пройде в кілька етапів і завершиться церемонією нагородження переможців в грудні поточного року.

    «Основне завдання учасників конкурсу - запропонувати оригінальне концептуальне рішення, яке демонструє сучасний, новаторський підхід використання сталі в будівництві, - повідомив керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Ми очікуємо, що в першому STEEL FREEDOM візьмуть участь студенти 13-ти вищих навчальних закладів».

    До участі в конкурсі будуть запрошені студенти 4, 5 і 6 курсів, які проходять навчання за спеціальностями «Архітектура будівель і споруд», а також «Промислове та цивільне будівництво» Учасниками STEEL FREEDOM 2014 стануть авторські колективи студентів, кожен з яких включає куратора-викладача ВНЗ.

    За більш детальною інформацією можна звертатися в офіс УЦСБ: +380 44 590 01 56.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM - щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, заснований УЦСБ у рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні і використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ