• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ запустив канал в YouTube

    24.03.2014

    У березні 2014 Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) запустив інформаційний канал в популярному соціальному відеосервісі YouTube.

    У березні 2014 Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) запустив інформаційний канал в популярному соціальному відеосервісі YouTube.
    Новий YouTube-канал від УЦСБ наповнений інформаційним, науково-популярним і технічним контентом, який дозволить користувачам дізнатися більше про застосування та переваги сталі в будівництві, а також про нові сервіси і продукти, що розвиваються асоціацією.

    «Для УЦСБ присутність у соціальних медіа - це не просто данина моді, а важливий канал оперативного і якісного інформування цільової аудиторії, - говорить керуючий директор УЦСБ Роман Курашев.
    - Я переконаний, що запуск каналу про сталеве будівництво в YouTube сприятиме просуванню металоконструкцій як переважного матеріалу будівництва в Україні».

    Використання SMM як інструмента B2B-маркетингу є одним із ключових напрямків роботи УЦСБ в інтернет-маркетингу. Окрім нового відеоканалу YouTube, УЦСБ активно розвиває свої сторінки в соціальних мережах Facebook та LinkedIn, які сьогодні є джерелом авторитетної та актуальної інформації про сталеве будівництво в Україні.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії. Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ