• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) запускає унікальну послугу для замовників будівництва

    27.02.2014

    У лютому 2014 року почав роботу Інженерний центр УЦСБ, основним завданням якого стане безкоштовна розробка прототипів будівель і концептів проектів для потенційних замовників будівництва.

    У лютому 2014 року почав роботу Інженерний центр УЦСБ, основним завданням якого стане безкоштовна розробка прототипів будівель і концептів проектів для потенційних замовників будівництва.
    Крім розробки концептів, Інженерний центр надаватиме безкоштовні консультації з технічних питань проектування, виробництва, монтажу та вогнезахисту металевих конструкцій, з якими зіштовхуються компанії на всіх етапах реалізації об'єктів комерційної нерухомості.

    Коментуючи відкриття Інженерного центру, керуючий директор УЦСБ Роман Курашев зазначив: «Послуга створення безкоштовного концепту проекту будівлі є унікальною пропозицією для українського ринку нерухомості. Сьогодні замовники, девелопери та їхні технічні команди не завжди мають повну інформацію щодо варіантів реалізації об'єктів нерухомості із застосуванням сталевих конструкцій. Наша послуга дозволить їм отримати концепт проекту на ранній стадії: ми вираховуємо конструктивне рішення, вартість і програму будівництва, а також вплив сталевих рішень на всі інші системи та етапи проекту. При необхідності наші проектувальники створюють 3D-модель об'єкта (BIM). Це дозволяє оцінити можливі зони зниження витрат і підвищення окупності проектів, а також зробити правильний вибір матеріалу будівництва».

    Нагадаємо, що з моменту запуску сайту УЦСБ, замовники, архітектори та проектувальники мають можливість отримати професійну технічну консультацію експертів УЦСБ з усіх питань сталевого будівництва за допомогою заповнення онлайн-форми або звернувшись в центральний офіс УЦСБ. Більш докладно ознайомитися з послугою створення концепту проекту можливо на сторінці Інженерного центру УЦСБ.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) - асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ