• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Укрсталь Конструкція завершила комплекс будівельно-монтажних робіт для Нібулон

    11.06.2020

    Укрсталь Конструкція виконала роботи в рамках будівництва сучасного річкового перевантажувального терміналу в с. Мар'янське Апостолівського району (Дніпропетровська обл.) Для одного з лідерів українського аграрного ринку - компанії Нібулон.

    На проведення всіх робіт згідно договору було відведено 70 календарних днів, тобто роботи виконувалися у вкрай стислі терміни.

    Укрсталь Конструкція виконала:

    • розробка КМД (вихід перших комплектів КМД 5 днів для старту виробництва, решта ритмічно протягом 2 тижнів, відповідно до затвердженого ППР / графіком монтажу)

    • виготовлення та монтаж металоконструкцій (металоємність несучих металоконструкцій всього об'єкта «Мар'янське» не більше 1100 тонн. Частка робіт Украсталь Конструкція 20%, компанія включилася на етапі найвідповідальнішою завершальній стадії, коли вимоги до ритмічності поставок і монтажу були найбільш жорсткими):

    1. кабельної естакади

    2. зерносховища

    3. естакади і галереї

    4. аспіраційної установки

    5. сушарки

    6. силосів вологого зерна з естакадами

    При монтажі мостів, майданчиків перед підйомом використана великовузлове складання металоконструкцій в заводських умовах

    Також Укрсталь Конструкція виготовила і змонтували сухотруби, забезпечила обшивку профлистом сушарки в рамках договору.

    Проектний департамент Укрсталь Конструкції забезпечив заводи компанії КМД. Металоконструкції виготовлені на заводах ПрАТ «Завод металоконструкцій УКРСТАЛЬ Дніпро» і ПрАТ «Завод металоконструкцій УКРСТАЛЬ Запоріжжя». Монтаж здійснено «Будівельна Компанія« Укрстальмонтаж».



    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ