• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    У 2015 році будуть створені публікації, що полегшують роботу архітекторів і проектувальників з металевими фасадами і покрівлею

    25.12.2014

    В рамках програми Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) з популяризації покрівельних і фасадних конструкцій з тонколистової сталі в 2015 році під егідою асоціації буде випущений каталог типових технічних рішень покрівельних і фасадних конструкцій для архітекторів, а також публікація «Розрахунок і конструювання несучих елементів покрівлі та фасаду з тонколистової сталі згідно з Єврокодом...

    В рамках програми Українського Центру Сталевого Будівництва (УЦСБ) з популяризації покрівельних і фасадних конструкцій з тонколистової сталі в 2015 році під егідою асоціації буде випущений каталог типових технічних рішень покрівельних і фасадних конструкцій для архітекторів, а також публікація «Розрахунок і конструювання несучих елементів покрівлі та фасаду з тонколистової сталі згідно з Єврокодом 3».
    Весь спектр архітектурних можливостей матеріалів зі сталі, представлений у каталозі технічних рішень покрівельних і фасадних конструкцій, дозволить архітекторам України полегшити роботу над створенням зовнішнього вигляду будівель із застосуванням передових розробок у сфері сталевого будівництва.

    Публікація «Розрахунок і конструювання несучих елементів покрівлі та фасаду з тонколистової сталі згідно з Єврокодом 3» розширена актуальним каталогом несучих профнастилів та збіркою вузлів, покликана стати якісним інструментом у роботі українських проектувальників.

    УЦСБ запрошує виробників сталевих покрівельних і фасадних систем взяти участь у підготовці наступних матеріалів:

    • Створення каталогу типових технічних рішень покрівельних і фасадних конструкцій. Участь в каталозі дозволить українським виробникам показати весь спектр архітектурних можливостей своєї продукції в широкому колі архітекторів України.
    • Створення каталогу несучих профнастилів публікації «Розрахунок і конструювання несучих елементів покрівлі та фасаду з тонколистової сталі». Представленість в каталозі та збірнику вузлів несучих профнастилів дозволить гравцям ринку істотно розширити коло комунікацій з технічними фахівцями, що застосовують профільовані настили в проектах.
    Для безкоштовної участі в публікаціях виробникам покрівельних і фасадних конструкцій з тонколистової сталі необхідно надати інформацію у встановленій формі (див. нижче) на адресу: eyasin@uscc.com.ua до 16 лютого 2015 року.

    За уточнюючими питаннями необхідно зв'язатися з головним архітектором УЦСБ Оленою Ясин
    за тел.: +38-044-590-01-56.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua  

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ